Ha egy nő pultosként dolgozik, nincs pasija és gazdag családja se, akkor gyanús hogy Dubaiban nyaralgat?
A családját ismerem, egy falusi egyszerű házban élnek, szüleinek egy 20 éves kocsija van. Pasi nincs a képben, mert velem alakul(na) valami. Nem tudtam hogy van Instagram oldala, mert rákeresve nem ad ki semmit. Barátom telefonjáról viszont kiadja. Dubai képek vannak kint neki meg Miami. Ilyen fürdőruhás pózolós fotók. Rákérdeztem, azt mondta hogy modellkedett és már rég megszüntette az Insta oldalát, azért nem adja ki nekem.
Még el is hittem volna a dolgot, de informatikusként tudom, hogy direkt letiltott engem és azért nem találom, magyarul van valami amit rejteget. Szerintetek is “dubajos” lehet? Kicsit furcsa hogy ha nyaral, akkor az miből van? Mennyit kereshet egy pultos? 300-400 nettó borravalóval együtt? Csak mert amit bérel lakást, az is 150-200+rezsi per hó. Ebből így nem jön ki a matek meg a Givenchy, Gucci poló, nadrág.
"azt mondta hogy modellkedett és már rég megszüntette az Insta oldalát, azért nem adja ki nekem.
Még el is hittem volna a dolgot, de informatikusként tudom, hogy direkt letiltott engem és azért nem találom"
Gratulálok! Miután a haverod mobilján bejött, ehhez nem kellett nagy informatikusnak lenni, te Sherlock.
Nem értem, miért ekézitek a kerdezot? Csak nem ti is hasonló cipőben jártok, mint a fent említett hölgy? Én sem akkor szeretném megtudni, hogy egy krvaval folytatok kapcsolatot, amikor már esetleg komolyabbra fordul. Aki itt hunyó, az nem a kérdező, hanem az, aki hazudozik már a kapcsolat elején.
Abban egyet értünk, hogy bele sem kell kezdeni az egészbe.
És igen, ha már itt tartunk, nekem is feltűnne, hogy valaki nagy lábon el, viszont elvileg a munkája által nem biztos, hogy megengedhetné magának. Ne legyünk már álszentek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!