Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is van, akinek fiatal...

Más is van, akinek fiatal felnőttként fogalma nincs róla hogy mit is akar kezdeni az életével?

Figyelt kérdés
Van 1-2 távlati célom, de kb ennyi, azokat leszámítva semmi perspektíva nincs az életemben.
2020. máj. 13. 08:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Két-három éve ilyenkor még nagyon határozott terveim voltak évekre előre. Most semmi nincs. Koronavírus, anyagiak, mérgező emberek, depresszió és még pár váratlan dolog. Fiatalabb koromban jól elvoltam terv nélkül is, de most így rosszabb, mintha sosem lett volna. Még fiatal vagyok viszonylag, de úgy érzem, az elmúlt 1,5-2 év alatt többet öregedtem, mint azelőtt 20 alatt.
2020. máj. 13. 11:24
 12/15 A kérdező kommentje:

@11:24

Most mennyi idős vagy?

2020. máj. 13. 11:37
 13/15 anonim ***** válasza:
23 vagyok
2020. máj. 13. 11:44
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 vagyok de legalább 50-nek érzem magam, ez betudható természetesen a depressziónak is, ami elsősorban a mérgező és engem kihasználó embereknek köszönhető. Na meg a folyamatos szélmalomharc a pénzért amit a kapitalizmus rám erőltet, se energiám se kedvem nem marad nap végére még életcélokat felállítani és hajkurászni. Egyszerűen csak szépen csöndben el akarok aludni, lehetőleg úgy, hogy többé fel se keljek.
2020. máj. 13. 12:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Jelen.
2020. máj. 14. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!