Légyszives valaki magyarázza el nekem hogy van ez?
Figyelt kérdés
Facebookon rengeteg csaj,külföldi csajok képeit lopkodja és teszi be magának profilképnek.De miért?2020. máj. 12. 22:10
1/5 anonim válasza:
Ennek nem sok értelme van,majd egy idő múlva rá jön hogy semmi értelme.
3/5 anonim válasza:
Mibol gondolod, hogy csaj? Csak azert mert egy lany fenykepevel el vissza? Ha mar ugy is visszel mas arckepevel, lehet siman egy degeneralt pasi is!
4/5 A kérdező kommentje:
ma 22:20
A pasik inkább ilyen dögös erotikus képet szoktak kitenni,ahol a csaj pucsit meg kint van a melle,de ez a kép inkább egy gyönyörü külföldi lány arca látszik a profilképen..Szerintem azok a csajok szoktak kitenni ilyen képeket akik nincsenek megelégedve saját magukkal..
2020. máj. 12. 22:23
5/5 anonim válasza:
Ezek általában kamu profilok, engem be is szoktak jelölni, majd rá megyek a profiljára aztán látom hogy India gyerek nem is nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!