Ti ilyen esetben megijednétek egy ilyen fenyegetéstől?
A lányom egyik volt barátja elég fura srác. Sajnos a furaságát később drogfüggősége részben magyarázta. A lányomnak sokat beszélt arról, hogy szeretne embert ölni egyszer (videójátékozik, így elsőre ez annyira nem tűnt komolynak), de aztán elkezdett arról beszélni, hogy az apja nőjét valahogy elintézné. Annyira félelmetesnek tűnt, és közben jöttünk rá, hogy drogozik is, hogy inkább megkerestük az apja barátnőjét és figyelmeztettük. Szerencsére úgy alakulzak a dolgok, hogy tőlünk elköltözött és hozzájuk se ment vissza.
Eltelt 2 év, már a lányom is kiheverte az egészet, de sokáig tudott a srác dolgairól.
Most azonban kiírta az egyik közösségi oldalra, hogy aki bántja a testvérét az meghal. Kiderült ezt azért írta ki, mert az apja barátnője kitett valami vicces idézetet, hogy ismer olyanokat, akik eddig se tudták mi az a személyes higiénia. (És valószínű magukra vették?. A srác valóban igénytelen drogos, testvéréről csak az apja barátnőjétől hallottam, hogy hasonlóan igénytelen, de csak iszik, nem drogozik.)
A nő letiltotta rég a srácot és a másik gyereket is, így nem is biztos, hogy ez áll a kiírása hátterében. Csak az furcsa, hogy javában kijárási tilalom közepén írta ki és a testvére sehova nem jár otthon van a mostohaöcsikével, nevelőapjával és az anyjával. És hát korábban is ezt a nőt emlegette megöli. Továbbra is drogozik.
Ezt más is ijesztőnek találná? Szóljak a nőnek megint? Vagy hagyjam.
Habil genya te se vagy százas jót nevettem.
Egyebkent köszönöm jól vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!