Miért van az utóbbi időben ez a nagy tetoválási mánia, hogy nők és férfiak agyon tetováltatják a testüket?
# 2
Bocs de most írtam ki először ilyen kérdést,a másik meg csak meg szeretném érteni miért teszik,írtam is,hogy nem elítélni akarok senkit sem.Olyan vagy mint az agresszív kismalac :)
Én se értek nagyon sok mindent, például azt, hogy miért kell idegen emberek döntéseit neked mindenképpen megérteni?
Mindenki más véleményen van, nem kell neked mindennel azonosulni. Tedd az energiád máshová. Van akinek a tetoválás tetszik, van, akinek a hímzés.
# 4
Mond ezt egy pszichológusnak is :)
# 4
Ha nem értem az embereket,hogy legyek emberséges?Mert nem mindenki egy egoista önző disznó ám mint sokan,hogy mindenki le van szarva csak ő a lényeg.
Mert szépek. Valaki a kutyákat szereti, valaki az olvasást, valaki a drogokat, valaki meg a tetkókat.
Én a drogon kívül mindegyiket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!