Miért divat a fiataloknál a depresszió, magány, introvertáltság?
Nagyon egyszerű: aki menőnek tartja és állandóan elújságolja mindenkinek, az csak megjátssza hogy figyeljenek rá.
Aki szenved tőle az nem, de az valószínűleg nem is fog állandóan erről beszélni. Max 1-2 kérdés erejéig egy névtelen fórumon mint ez.
Ennyi.
Akkor en is divatos vagyok.
Amugy a valasztott magany egy introvertalt ember szamara inkabb felemelo :)
Amikor 15-16 éves voltam, ennek már 15 éve, akkor jött be a Tokió Hotel, és ennek magyar változata az Antifintes Klub. Ez a depressziós stílus nem mostani keletű. Minden generációnak meg van a maga ilyen embere.
Az ilyen tinikkel otthon senki se foglalkozik, nem tudom, hogy létezik-e még az önvagdosás, és ők szeretetéhesek. Ezzel a stílussal akarnak figyelmet kapni.
(Régebben én is láttam ilyen diákokat, akik feketében jártak, de ők lehettek rockerek, mentálisan. Annak idején még Marilyn Manson is népszerű volt.)
Én is divatból vagyok magányos.
Clap-clap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!