Tolakodó dolog ha egy nőnek tömegközlekedési járművön szólok hogyha ülés közben leér a csinos nyári ruhája teljesen a padlóra?
Én nem tartok fontoskodásnak egy kis figyelmességet, de szituációtól függ. Ha mondjuk leesik a pulóvere a földre az más. Pláne ha elindul nélküle :) Igazából ez gyakran megesik. Nő vagyok de tudom hogy sokan utálnak idegenekkel beszélgetni ezért nagyon rövidre szoktam fogni az ilyet. Szólok, és azonnal arrébb állok. Nyitott táskáért csak akkor ha látom hogy van is benne valami. Ismerek embert aki rendszeresen elfelejti. De vannak emberek akiknek éppen nincs pénzük újra és kényelmetlen lenne neki magyarázkodni.
De aki ilyen ruhát vesz fel az pontosan tudja hogy lelóghat a földre. Úgy veheti hogy túlságosan figyelsz rá.
Én értékelném 😊 de akkor is szólj ha a hajam látod hogy a földet söpri, nem akarom hogy koszos legyen mert az is földig ér 😊
És rá ne lépj véletlenül a kislányom szintén földigérő szoknyájára!
😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!