Ti hogy bírjátok a rátok nehezedő nyomást? Hogy mindennap megfeleljetek, hogy mindennap jók legyetek?
En kiprobâltam egyszer hogy önmagam adom. Ha nyuzott voltam sem sminkeltem, meghagytam mindent természetesnek es nem álcáztam semmit.
Amennyi lenézést savazàst kaptam(màst vettek elém a sorban, lekezelöen szolgàltak ki stb) azt nem kivànom senkinek.
Csak ennyit arrol amit fentebbi vàlaszolo irt hogy nem màsnak kell megfelelni meg stb. Aha nem.
Bezzeg belött hajjal emelt fövel kosztümkabàtban meg becsicskul nekem a környezet.
Én ugy vagyok ezzel hogy pàrkapcsolatra viszont olyan kell aki nem a külcsin miatt szeret. Es ha nem vagyok jo passzban akkor is mellettem van. A többi felszines tarsadalmi erintkezést amiben semmi nincs (pl amikor a munkàltatot az tökre nem erdekli hogy vagy baleset utan csak az hogy meddig vagy tappenzen)igyekszem hidegen venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!