Lányok! Honnan az erő, hogy mindennap gyönyörű sminket tegyetek fel?
Mindennap sminkeltem magam mikor fiatalabb voltam, de igazából sosem találkoztam aznap 3-4 embernél többel, akiket amúgy sem érdekelt hogy nézek ki.
A gyönyörű smink estére amúgyis borzalmassá maszatolódott...
Van, aki élvezi a festegetést.
Én nem tartozom közéjük.:)
nem másoknak akarok szép lenni, hanem önmagamnak. amúgy meg szórakoztató.kivéve amikor elegem van a világból, akkor nem az. mondjuk akkor nem is sminkelek.
(most nem tudom, ezzel kiestem a kérdezettek csoportjából?)
Egyszerű: reggel felkelek, belenézek a tükörbe és rájövök, hogy elmúlt Halloween, ha emberek közé akarok menni, akkor muszáj lesz emberi alakot öltenem. :D
Egyébként én sosem viszem túlzásba, alapozót nagyon ritkán használok, csak a szememet húzom ki, hogy úgy nézzek ki, mintha ébren lennék.
Engem szórakoztat. Hétvégi bulik előtt órákig készülök,hajat formázok,sminket készítek,eldöntöm mit veszek fel,ez mind egy rituálé a számomra. Hétköznap csak minimális sminket teszek fel,mert nem akarok fekete karikás szemmel,pattanásosan megjelenni senki előtt.
A sminket pedig alapozni és fixálni kell és akkor nem kenődik el. A mi társaságunkban,zenészekkel, sokszor van hogy délután 2 kor indulunk egy helyre,mivel messze van, be kell állni,hangpróba stb,és ott buliztunk hajnal 4 ig. És a smink ugyanúgy áll mint amikor elindultam.
En ha megyek valahova mindig kisminkelem magam.
Max 1 órával hamarabb felkelek de teljesen megéri, es estére is ugyanolyan a fixalo miatt. Mondjuk en imádok sminkelni, lehet emiatt van.
De pl ha csak a lakohelyemen megyek valahova akkor természetesen nyomom ,tehat legtöbbször smink nelkul megyek ki az utcára. 🤷🏻
Semmit se kenek magamra már szempillaspirált se használok csak egy kis rúzst.
Meguntam a sminkelgetést emiatt korábban kelni nem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!