Amikor személyazonosító igazolványba készül a fotó, akkor szabad mosolyogni, legalább enyhén vagy fapofát KELL vágni?
1, 2. Köszönöm!
Ki a Frakk (a macskák réme) osztogatja a pirosakat? Írj inkább, ha tudod a választ, ne a pirosat nyomkodd!
Nem a legjobb a pontozási rendszer, az tutti...
Én mínusz pontokat kaptam egy olyan kérdésre adott válaszomra, amire a kérdező kifejezetten kérte mindenki véleményét!
Egyébként 'Fapofa' kell szerintem is.
Azóta voltam a személyazonosító igazolványt elkészíttetni.
Készült egy kép... Hát, mondom, ez katasztrófa. Csinált a hölgy még egyet. Komolyan mondom, hogy még én sem ismerném fel a saját pofimat, olyan "jól" sikerült. Most már mindegy. Eleinte sokat nézegettem, hogy ki ez a képen?! 😉😉😉😀😀
Amúgy megkérdeztem a fényképet készítő nőtől, hogy lehet-e mosolyogni és az mondta, hogy "a fogak ne látsszanak" - de mindegy volt, mert mosolyogva is úgy néz ki a kép, mintha Jodie Foster és Meat Loaf keverékét ábrázolná.
Nem tudom, hogy fognak felismerni, amikor használnom kell. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!