Ti kinek, milyen ember üzenetére, leveleire nem szoktatok válaszolni ( privát, nem hivatalos)?
Akiről tudom, hogy csak azért írt mert unatkozik.
Semmit nem akar, csak hogy szórakoztassam.
Vagy akiről tudom, hogy energiavámpír és csak panaszkodni akar.
Az idegen nyomulásra semmiképp. Mikor valami idióta jön és kép alapján belém zúg annyira, hogy neki muszáj nyalni a seggem meg fényezni magát bemutatkozásként, hogy ő aztán mennyire meg akar ismerni meg mit tudom én... Ember, fogalmad sincs rólam. Ez nem a dedó, hogy egy idegen, csinos kislányhoz odamész a homokozó szélén, megfogod a kezét és onnantól ti már randiztok. Fogalmad sincs arról sem, hogy nyitott vagyok ismerkedésre vagy sem. Főleg, hogy a legutóbbi kapcsolatom óta kitettem a profilomra, hogy kapcsolatban vagyok. És ez nyilvánosan látható. Aki arra nem méltat, hogy mielőtt rám ír, megnézze a profilomon, hogy ki/mi vagyok, az mit akar velem ismerkedni? Fingja nincs rólam csak eldurrant az agya a képeimtől és tolja neki a szart. Rühellem az ilyen álérdeklődő embereket. Beszélgetni sem lehet velük, pont azért, mert ilyen ostobák.
A másik kedvencem a lifecoachok "jaj, te olyan pozitívnak tűnsz" szopkodása. Arra sem reagálok.
Semmilyen MLM szagú baromságra
Meg arra sem, ha valaki ingyen munkát kér tőlem. Volt ilyen is.
Bár mostanában lehet, hogy visszaírnék, van egy "FAPRIB-Fenyegető Aurás Privát Beszélgetések" Csoport Facebookon, ahova az összes hulladék üzenetet, zaklatást, szánalmas nyomulásokat fel szokták tenni és akkor együtt röhögünk az idiótákon. Oda szeretnék contentet gyártani, ezért néha visszaírok.
Képekre, videókra általában nem reagálok, idegeneknél szitkozódót, szexuális ajánlattevőt kapásból tiltom.
Volt már olyan, hogy valaki összekevert mással fotóm alapján, neki normálisan válaszoltam, és javasoltam, hogy szólítsa meg élőben az illetőt, ne tippelgessen a neten, hogy ki lehet, mert könnyen lehetnek ilyen félreértések, remélem, összeszedte a bátorságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!