Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek (csak játszunk el...

Szerintetek (csak játszunk el a gondolattal), Orbán Viktor melyik MBTI típusba tartozhat?

Figyelt kérdés

Talán nekem is illene véleményt írnom, ha már erre kérlek titeket, de én még új vagyok a témában (most barátkozom a funkciókkal, stb), és érdekelne a véleményetek.

(Illetve sokat gondolkodtam azon, hogy kérdezzek-e egyáltalán ilyet, mert egy politikusnál azért igen gyakran előfordul, hogy valamilyen szerepbe bújik)

2020. máj. 6. 07:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
79%

"Megjegyzem, határozottan Fi mosolya van!"

Ez mit jelent? :D

2020. júl. 25. 01:34
 22/25 anonim ***** válasza:
72%

A funkciók leolvashatók a testbeszédből. Gyakorlatilag csak ebből meg lehet mondani valaki típusát még akkor is ha nem értjük mit beszél.

Ez az oldal erről szól, ez alapján érveltem korábban és hoztam példákat is.

Természetesen egy magas Fi-vel rendelkezőn(pl. IxFP) jobban látszik mint egy alacsonyon(ExTJ). Tehát akármi Orbán alacsony Fi-je van. Se ESTP, se ISFJ nem lehet.

Fi mosoly a száj sarkait felfelé görbíti, a felső ajkakat jobban felhúzza és a mosoly gyakran aszimmetrikus. Ellentétben Fe mosollyal, ami szinte sose aszimmetrikus, a száj sarkait vízszintesen húzza el.

Egyébként a szemein is lehet látni valakinek de nehezebben tudnám konkretizálni.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. júl. 25. 08:46
 23/25 anonim válasza:
36%
A personality data basen fennt van ESTJ amúgy <3
2021. okt. 16. 10:33
 24/25 anonim ***** válasza:
70%

istj, introvertált, nem érzek benne erős Te-t.

Árnyékfunkció biztos hogy Ni , mert érdekes kepzelgesei vannak

2022. júl. 22. 16:58
 25/25 GyakoryKrisztina válasza:
77%
Szerintem INTJ mint Palpatin meg Voldemort
2024. márc. 16. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!