Autóval fotózkodás "proli" dolog?
Face-re és Instára feltettem fotókat barátommal, de kérte hogy soha ne tegyek ki róla olyat amiben autójában vagy autója előtte van, mert ez "proli" és suttyó dolog!
Szerintem nem az és az autója is nagyon szép, de ő ragaszkodik ehhez.
Ha önértékelési zavarokkal küzdesz, akkor érthetően nem szereted mutogatni a dolgaidat.
Ha leszarsz mindent és mindenkit, akkor mutatod kifele a jóléted, még akkor is, ha ez maximum a felszínen állja meg a helyét.
Viszont vicces ez a proli bélyegző, manapság már mindenre rányomja a pesti értelmiség ezt a szót, miközben nem veszi észre, hogy képmutatást űz eközben ő maga is.
# 11
De azt hogy érted hogy önértékelési zavara lehet a barátomnak, mert nem szereti mutogatni az autóját?
Ezt nem értem most így logikailag.
1-1 fotó belefér, ha nem direkt felvágni akarsz vele és polgárpukkasztani.
Ha naponta szarod magadból a fotókat, hogy hányszor suvickoltad meg nyálaztad körbe ami a kutyát nem érdekli, az már valóban ciki inkább. Ebből a rétegből alakult ki valószínű az autóval pózerkodás negatív előélete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!