Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Autóval fotózkodás "proli" dolog?

Autóval fotózkodás "proli" dolog?

Figyelt kérdés

Face-re és Instára feltettem fotókat barátommal, de kérte hogy soha ne tegyek ki róla olyat amiben autójában vagy autója előtte van, mert ez "proli" és suttyó dolog!

Szerintem nem az és az autója is nagyon szép, de ő ragaszkodik ehhez.

2020. máj. 5. 23:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%

Ha önértékelési zavarokkal küzdesz, akkor érthetően nem szereted mutogatni a dolgaidat.

Ha leszarsz mindent és mindenkit, akkor mutatod kifele a jóléted, még akkor is, ha ez maximum a felszínen állja meg a helyét.

Viszont vicces ez a proli bélyegző, manapság már mindenre rányomja a pesti értelmiség ezt a szót, miközben nem veszi észre, hogy képmutatást űz eközben ő maga is.

2020. máj. 6. 10:49
 12/14 A kérdező kommentje:

# 11

De azt hogy érted hogy önértékelési zavara lehet a barátomnak, mert nem szereti mutogatni az autóját?

Ezt nem értem most így logikailag.

2020. máj. 6. 10:55
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem alapjába véve nem ciki ha egy különlegesebb drágább autója van és arról kitesz 1 -2 képet de nem többet akkor az még oké de ha ezzel van teli a közösségi oldala vagy ha nem is különleges az autója hanem ilyen tucat tuningolt bmw meg ilyenek akkor az elég ciki föleg ha tényleg állandóan erről posztol , ez kb olyan mint amikor egy tök átlagos csaj tehát semmi vonzó vagy nőies nincs benne folyton a bikinis képeket rak ki kb a kutyát nem érdekli mert nem néz ki jól és állandóan erröl posztol , ugyanez a kocsi is ilyen bmwéket meg régi merciket nap mint nap lát az ember persze hogy lesz*rják főleg ha azzal van teli az oldala
2020. máj. 6. 20:53
 14/14 anonim ***** válasza:
92%

1-1 fotó belefér, ha nem direkt felvágni akarsz vele és polgárpukkasztani.

Ha naponta szarod magadból a fotókat, hogy hányszor suvickoltad meg nyálaztad körbe ami a kutyát nem érdekli, az már valóban ciki inkább. Ebből a rétegből alakult ki valószínű az autóval pózerkodás negatív előélete.

2020. máj. 9. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!