Ellustultam az évek alatt. Mit csináljak másképp?
Jelentheti ez, hogy nem vagyok boldog?
Egészen két évv ezelőttig folyton pörögtem, mindig csináltam valamit, sose volt olyan, hogy csak ültem volna a gép előtt egész nap. No nem mintha most nem lenne mit csinálnom (hatalmas a kupi, kosz, főzni is kellene valamit), de egyszerűen nem bírom elkezdeni, rávenni magam. Beleálltam a mosogatásba, két tányér után otthagytam. Raktam be mosást, de nem teregettem még ki, reggel óta. Fáradtnak, üresnek, gyengének érzem magam.
A héten 5-6 napot dolgozok. Hogy lendítsek magamon, hogy ne csak a munka töltse ki jóformán az életem? Hogy vegyem rá magam, hogy haladjak a saját dolgaimmal is?
Jelentheti. Tegyél rendbe mindent egy kis zenével. Keverd a hasznost a kellemessel.
Nem tudom mikor végzel a munkával, de menj el sétálni. Hívj magaddal egy jó barátot, ha úgy jobban éreznéd magad.
Menj el társaságba. Menj és ismerkedj. Vagy tartsd a kapcsolatot a barátaiddal. Látogasd meg a rég látott rokonokat.
Kezdj el egy új hobbit.
Nekem egy barátnőm ajánlotta, hogy írjam fel este a holnapi teendőimet és másnap, amit megcsináltam, pipáljam ki. Jó érzés volt, hogy: megcsináltam. Hasznos voltam.
Sportolj. A mozgás sokat segít.
Remélem valami segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!