Nem. Egyrészt nem értek az órákhoz, így nem tudnám megmondani, hogy mennyire drága, másrészt nem tartok többnek (se kevesebbnek) egy embert csak azért mert többet költött a karórájára, mint az átlag.
2020. márc. 22. 20:02
3/18 anonim válasza:
Nem nézek másképp, mert nem vagyok szakértő, hogy ránézésre eldöntsem bárki órájának az értékét.
Az IGAZI jómód csupasz csuklóval is lesüt valakiről, erre szoktak is bukni akiket ez motivál.
2020. márc. 22. 20:03
4/18 anonim válasza:
Ha netán észreveszem, akkor attól kezdve leírtam, mert akinek ez fontos, az értéktelen emberileg.
De egyébként elég kizártnak tartom, hogy rájönnék, hogy ilyen drága óra van rajta.
5/18 anonim válasza:
Szerinted? Amikor a magyar embernek az ingatlan a legnagyobb vagyona.
6/18 MiszterKrissz válasza:
Mert amúgy rá van írva? Szerintem 10-ből 9 nő annyira nem ért hozzájuk mint én a rúzsokhoz...
7/18 anonim válasza:
Igen. Hülyének nézem, mert még egy értelmes okosóra is 100 körül van, nemhogy egy olyan, ami csak az időt mutatja.
Másban nőttem fel, ez van. A kényelemért fizetek szívesen, a biztonságért is, a márkáért és a flancért nem. És kifejezetten undorodom attól, aki nem fontolja meg a vételeit, csak arra szórja a pénzét, hogy betömje azokat a réseket, amiket az agybaja okoz.
2020. márc. 22. 20:04
8/18 anonim válasza:
Nem igazán...
Attól még lehet szar ember csak mert ott fityeg a csuklóján egy drága óra.
L
2020. márc. 22. 20:06
9/18 anonim válasza:
Vett volna belőle egy motort vagy valami prémiumhangszert abban legalább van élvezet, nem csak rongyrázás.
2020. márc. 22. 20:08
10/18 anonim válasza:
9 és honnan tudod hogy az ilyen ember csak egy órát vett és nincs pénze semmi másra? Az hogy nekünk, akik nem vehetnek 3-5 milliós órát, mi a véleményünk, kb szart se számít mert ezzel a felfogással álltok hozzá. Amiből ő órát vesz abbol mi kocsit, amiből ő kocsit vesz abbol mi házat, amiből meg házat vesz annyit egy élet alatt nem szed össze az átlag. Ne a saját értékrendeteket vetitsétek ki egy ilyen gazdag emberre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!