Fehér szijjas karóra egy férfi csuklóján?
fehér póló+farmer+feher cipő mellé szerintem nem rossz kombináció
Kicsit bizonytalan vagyok,mert a fehér szij nem igazán gyakorni a férfiakál.
Biztos vannak szettek amikkel jól áll. Szerintem alapjáraton egy sötétebb bőrű emberen jobban mutat( nem tudom ez ugrott be elsőre 😁)
De el tudom képzelni egy fehérebb bőrön is, mondjuk egy full fekete összeállítással.
Szerintem a fehér szíj nem mutat olyan jól mindennel, a fekete viszont mindenhez passzol.
Ha van több órád is akkor szerintem nyugodtan vegyél fehér szijjasat is, de ha ez lenne az első akkor jobban meggondolnám.
Az előző vagyok, bocsi hamarabb elküldtem véletlen.
A Te összeállításoddal viszont nézhet ki jól. Szerintem itt is függ milyen színű a nadrágod. Meg a póló fazonja se mindegy. Lehetőleg minta nélküli sima fehér póló. Milyen fehér cipővel gondoltad? Sportcipő?
Nem nagyon látni fehér szijjal kombinált órát, elegánsabbra gondoltál vagy sportossbbra, ezüst v arany?
A fekete viszont mindenhez meg...
Kiváncsi vagyok hogy mi mellett döntöttél.
Kedves út...
Szerinted...
Szerintem eléggé látványos kiegészítő egy férfin egy szép elegáns óra, ráadásul mutatós is.
Sziasztok.Köszi a segitőkész válaszokat.
Az én elképzelésem egy sima varoai viselet.Fehér póló minta nélkül.Persze testhezalló mivel sportos alkatom van.Sötétkél farmer és fehér sportcipő.
(Feher borű vagyok)
Én nem vagyok egy nagy divatdiktátor,de szerintem a fehér szijas óra egyedül ehhez illik az én fejemben.
Hordok burgundi vörös NATO szíjat is az óráimhoz. Csak az a kérdés, hogy a fehér szíj, passzol-e az órádhoz. 😁
Milyen órád van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!