Aki az okadék technot hallgatja, miért érzi késztetésnek, hogy másra erőltesse?
Figyelt kérdés
Pl a kocsijából üvölteti. Érdekes, mást nem szoktam hallani autókból kiszűrődni, csak tuccogós szarokat.2020. máj. 4. 16:04
11/18 anonim válasza:
Én is imádom bömböltetni kocsiba a zenét és énekelni rá, de csakis kizárólag lakott területen kívül ahol senkit nem zavar. Városban lentebb veszem a hangerőt és normális ember módjára viselkedek mert senki nem kíváncsi rá rajtam kívül. Én a mulatóst szeretem leginkább. :)
12/18 anonim válasza:
Nem feltétlenül csak technót szoktak üvöltetni, hanem rengeteg féle mély basszus-os zenét. ...és nem csak az a pár mp zavaró, amíg elhúz mellettem, hanem amikor hosszasan várakozik a pirosban, vagy a parkolóban már rég kiszállt a kocsiból, de még mindig ott szöszmötöl mellette, vagy pakolászik kifelé a tescós nagybevásárlás után.
13/18 anonim válasza:
"Sok mindent elárul mindenesetre a személyről." - mondjuk aki ilyen stilusban ir a masik izleserol, mint ahogy a kerdesben, az is sok mindent elarul mindenesetre a szemelyrol.
- egy technot nem kedvelo valaszolo
14/18 anonim válasza:
Én inkább az utcán a bluetooth hangszórót bömböltető hülyegyerekeknél szoktam észrevenni, hogy mindig ezek a tucctucc discozenék szólnak náluk.
Látszik, hogy melyik zenei stílus kedvelőinek tart itt az agyi szintje.
15/18 anonim válasza:
Amúgy az, hogy kocsiból üvölt a zene, az pont nem akkora baj. Nem áll egy helyben, ő hallgatja végig, nem te, max addig hallod, amíg elhalad az úton. Ha otthon zenél, az sokkal zavaróbb mindenkinek.
Nem mindegy milyen műfaj egyébként? Én a halálmetál üvöltetésének sem örülnék.
16/18 anonim válasza:
Én azt figxeltem meg hogy álltalában az ilyen nagy "nenő" kigyúrt BMW-s csávók kocsijából szokott üvölteti a zene.Szerintem nagyon ciki így üvöltetni mert mindenki néz hogy ki sz aki ennyire jól bulizik és senki se kíváncsi hogy neked épp milyen zenét üvöltetsz.Nem csak discos zenéket üvöltetbek.Én már hallottam mulatóst,amerikai zenét,pop zenét is sőt még retro zenét is.
17/18 anonim válasza:
Én nemcsak tuctuc-öt szoktam hallani, bár, tényleg gyakori jelenség. Szokott azért hallatszani magyar rap / pl. Majkáék /, roma "dzsigi-dzsigi", sőt, valaki a lakótelepen a házunk előtt gyakran Komár Lászlót üvöltet a kocsijából.
18/18 anonim válasza:
Mondjuk az teljesen jogos kérdés hogy miért mindig a tuctuc hallatszik bika hangerővel bömböltetve a kocsikból... Ritkán hallok operát vagy Nightwisht. Bár a múltkor elment itt egy kocsi amiből Rammstein üvöltött, sose találkoztam még ilyennel azóta. :D De tény hogy 100-ból 99 hangos zene az a tipikus tuc tuc szar. Én se tudom az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!