Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hogy bírjátok az otthon...

Ti hogy bírjátok az otthon maradást?

Figyelt kérdés
2020. máj. 4. 10:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Én már nagyon unom :D

Ambivert vagyok(introvertált és extrovertált között),szóval sose gondoltam,hogy azzal lesz bajom,hogy egyedül vagyok.Viszont már unom,mivel még jobban korlátozták a kijárást,így nem akarok kimenni,bármennyire is szeretnék.Konkrétan 4-5 festményt befejeztem múlt héten.(Lehet nem hangzik soknak,de én ~4 órát szoktam kb. 1 szánni.)Ki olvastam 2 200 oldalas könyvet.Sőt annyira szétunom magam,hogy megtanultam 3 labdával zsomlőrködni.Ja és egyfolytában hallom azt,hogy valaki fúr,ordibál vagy éppen kalapál.Plusz egy család mindig kijön és a gyerekek ordibálnak szerintem nem csak engem idegesít.Én betartom,mert alapból bűntudatom lenne,ídősek élnek a közelembe főleg,nem én akarok a haláluk oka lenni.

2020. máj. 4. 11:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hiányoznak a barátaim.Én nagyon nem mozdulok ki max a nagyszülőket meglátogatom és kutyát sétáltatok vagy futok vele,vásárolok ha kell valami.
2020. máj. 4. 22:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól érzem magam, az életem nem változott. Ugyanúgy dolgozom (a bkv járműveken kevesebben vannak). Kijárunk a telekre bográcsozni, túrázgatunk.

Nem kell elutaznom Budapestről vidékre (Eger) meglátogatni a krónikus beteg anyósomat. A gyerekeimmel együtt tanulunk (ez sokkal jobban összehozta a családot).

2020. máj. 6. 10:36
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
Sehogy söt tanulmányt kéne csinálni erröl mennyire birkák az emberek.A médiában lévő embereket meg elitélni mert büncselekmény amit tesznek.Csak remélni tudom hogy, egy ország élére se kerül egy diktátor mint ahogy itt is történt a 2008 válság után.De nyilván az lényeg ne haljanak meg kornikus betegségben élök és éljenek még 5 évet.Az senkit nem érdekel ha pánikeltés miat egy diktátor kerül hatalomra mert az nem lényeg ha el van nyomva egy nemzet.De aki széjel itta magát mert alkoholista vagy cigizte vagy szimplán egézségtelenül élt tartsuk még életben 5 évet.Mert tisztában vagyok vele hogy, halotak közöt nem volt szenvedéj beteg és mindegyik szent ember volt.
2020. máj. 6. 12:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én elég extrovertált vagyok, állandóan mászkáltunk össze-vissza, de mégis meglepően jól bírom. Egy kicsit jó leállni és szarni mindenre xD
2020. máj. 6. 12:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Én pont úgy élek mint eddig. Buliba meg ilyen helyekre menni sose szerettem.
2020. máj. 6. 15:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem vagyok itthon állandóan.
2020. máj. 23. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!