Szerintetek mennyivel lett helyesebb profilból ez a férfi az állcsontplasztika után? Illetve, ha összejönnétek vele, nem zavarna, hogy gyakorlatilag fel van építve az arcának egy része, és valójában úgy néz ki, mint a bal oldali képen?
2020. máj. 1. 15:33
11/19 A kérdező kommentje:
Értem, de szerintem amúgy is roppant pengeélen táncol az a dolog, hogy valaki csak az arcszőr miatt vonzóbb. Mert ha meg újra a borotválás jön divatba, akkor meg hoppá lesz. Aki vonzó, anélkül is az, hiszen az arca karakterisztikája miatt lesz vonzó valaki.
2020. máj. 1. 16:41
12/19 anonim válasza:
Szerintem a jobboldali képen sokkal jobban néz ki, de nem a borosta miatt. Nekem is van ez a problémám, de a műtétet már nem vállalom be. Korábban volt fülplasztikám is, és nagyon jól sikerült.
13/19 anonim válasza:
Jobboldali túl művi. Én az a pasi lennék, akit zavarna a kitömött mell. :) A baloldali sokkal igazabb.
14/19 anonim válasza:
Fenntartásokkal kezeld ezt a fotót. A másodon egy csomó photoshop is van, nézd meg a szemöldöket,a 2. kívülrebb van rakva, az az oka hogy jobb pasinak tűnik, egy ilyen állkapocs műtét után a fogaiddal is lehetnek problémák. Csak akkor vagnek bele, ha egy ismerősöm már megcsinálta volna, és todnam milyen volt előtte, utána.
15/19 anonim válasza:
Semmi baj a baloldalival. A csapott állú pasi, ha fejben okos, van tartása, elboldogul és nem szorul másra, teljesen okés. Más kérdés, ha folyton vernyákol, hogy valaki oldja meg az ő életét. De akkor mindegy is, milyen a fej a nyakán.
16/19 anonim válasza:
Nagyon jo lett. Csinaltasd meg. Az en szilikonmellemnek is orvendenek. A tiedrol meg nem lehet megallapitani,h plasztika. Na meg misrt ne kolthetnel magadra?
Nem kerek privit, kosz.
N
17/19 anonim válasza:
Szerintem tök jó.
A mai világban ha a valami nem tetszik magadon, és van rá pénzed, megváltoztathatod, szóval miért ne?
18/19 anonim válasza:
Szia! Nekem is ez a problémám csak az enyém még rosszabb úgyhogy énis szeretném megműteni. De ezt honnan veszed hogy ilyen sokba kerül? Azt hittem azért egy millióból kijön :(
19/19 anonim válasza:
Sok pénz és kevés ész... Egyébként helyesen írni ingyen is megtanulhatnátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!