Mimpó kérdése:
INTP személyiséggel mennyire tudtok jó vitapartnereket találni?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 30. 21:37
1/1 grénusné válasza:
INTP személyiséggel 2-3 VÉGLETE IS VAN .Van az aki tanult és igy INTP. ennek van még 1 változata tanult és belebolondult tehát mindig kérdez ,és a 3, én ebbe tartozom ,NEM TANULT (mármint padban )de 5 diplomással simán érverek ,NAGYON NEHÉZ JÓ VITA PARTNERT TALÁLNI,példa :a saját nővérem se ért.Anyámat elhozták hozzám,80 km ,Még 2 hóig élt,nővérem,amikor a temetést intézte ,akkor 2 hóval később,elvitte az 1 csillárt a szobájából,hogy el ne lopják ,2 hónapig míg anyám élt ,nem lophatták volna el azt a csillárt ,ez kb másfél év,És mit csinál ,(Ő TANULT EMBER )Megjelent nálam a csílláral mivel ,annyit emlegettem ,Fel fogta tehát..nem.MÉG ÉLETÉBEN IS EL KOPHATTÁK VOLNA ,DE ESSEL A LELKE MEGNYUGODOTT ,HISZ BEFOGTA A SZÁMAT ,AZ ENYÉM LETT A CSILLÁR ,ki a fenének kellet AZ ELV AZ ANYÁM MÉG KI SE HŰLT ,míg élt ,a tolvajoknak a lehetőség megvolt ,DE AZ ÉN LELKEM SÉRÜLT ,HOGY A GYÁSZ NEM ,CSAK A CSILLÁR ,HOGY EL NE LOPJÁK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!