Nem vagyok igazi magyar, mert nem érdekel a sport és nem szeretem a pálinkát?
Egyáltalán nem érdekel a sport, az sem mozgat meg bennem semmit, ha egy világméretű megmérettetésen jól szerepelnek a honfitársaink. Egyszerűen hidegen hagy, attól sem fog jobban érdekelni, ha magyar vonatkozása is van.
Továbbá nem iszom alkoholt egy ideje, a pálinkát előtte sem szerettem, sőt a nemzeti konyháért sem rajongok (leszámítva néhány ételt).
Erre megkaptam, hogy nem is vagyok magyar. :D
Ti mit gondoltok erről? Veletek történt hasonló?
1. utálom az alkoholt
2. sport: nem mindegy, az, hogy te szeretsz űzni valamit, vagy a tv-ben követed-e egyáltalán azokat a sportágakat, ahol magyar érdekeltség van
Én se követem, viszont hobbiként szeretek mozogni, mert a mozgás EGÉSZSÉGES!
A magyar ételek többsége nem az egészségről híresek, olajosak, zsírosak..stb.
Én ugyan szeretem a pörköltett és a gulyáslevest, de nem ettől lesz valaki magyar, sőt attól sem, ha nézi a magyar vizilabdavállogatott mérkőzéseit.
Ebben az országban, véleményem szerint már rég nincs magyar hazafiság. Mivel ugye fejétől bűzlik a hal, és a parlamentben lévők pont nem a hazafiasság híveit tükrözi.
Egy-két nagy név van, akikre még fel lehet nézni hazafiasság tekintetében, pl. Kassai Lajos.
Akkor én se vagyok magyar :D
Az alkohol nálam is kardinális kérdés volt (én semelyiket sem szeretem, se a sört, se a pálinkát, se a pezsgőt stb). Azzal mai napig csesztet a család és néha a baráti kör is.
Igazuk van,nem vagy Magyar.Szerezz be egy "Idősebb vagyok,mint Szlovákia" pólót,vagy takarodj ki az országból.
Vicceltem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!