Érettségin mennyire megengedett az intubátor használata?
Sajnos én nagyon izgulós fajta vagyok, rühellem a vizsgákat, fellépéseket, mindent ahol szerepelnem kell. Eddig ezeket általában el is tudtam kerülni, viszont az érettségit nem tudom. Hallottam ilyen rémhíreket tanáraimtól, hogy az izgulósok között nem ritka az eszméletvesztés. Arra gondoltam, hogy ez velem ne történhessen meg, nagyapámtól kölcsön kérem a régi intubátor készülékét és azon keresztül folyamatos oxigénellátást biztosítanék az agynak. Annyi a gond vele, hogy a gépezet nem valami kicsi. Súlyra kb 5 kg lehet, de nagyságra nem kicsi viszont elférne ott szerintem. Kérdésem az, hogy mennyire engedélyeznék ennek használatát a vizsga során? Mielőtt valaki ezzel jönne, tisztába vagyok vele, hogy el lett törölve a szóbeli, de olyan tantárgyból vizsgázom ahol csak szóbeli rész van.
Válaszokat előre is köszönöm! :)
Ha most érettségizel akkor megnyugodhatsz nem lesz szóbeli. De amúgy is túl nagy feneket kerítenek neki. Persze akkor mi is paráztunk, de felesleges volt. Amennyiben nem emeltszintezel olyan tanárok lesznek bent, akiket ismersz. Hidd el nekik is lenne jobb dolguk, mint beszart diákokat hallgatni egész nap. Általában segítőkészek, nem az a céljuk, hogy megbuktassanak. A másik, hogy ha nem mész egyetemre, akkor kb tök mindegy milyen eredménnyed lesz, mert sehol nem nézik.
Az OKJ-n hogy óhajtasz szakvizsgázni?
Szóval felesleges körítés, hogy te oxigénpalackkal játszod a drámakirályt. Max kiröhögteted magad.
#9 De, megfordult már a fejemben ez is, hogy sürgősségiseket rendelek ki csak nincs ilyen ismeretségi köröm..
Valaki említette a felest, azt még lehet átfontolom. Az engem valóban el szokott lazítani. Csak attól azért tartok, nehogy megérezzék rajtam és ezért megbuktassanak.
De amúgy köszönöm a válaszokat! :)
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
#17 Nem viszek magammal, mert olyan eszköznek minősül amit csak úgy nem lehet bevinni. Megkérdeztük, orvosi engedély kell minden egyéb ehhez hasonló egészségügyi szerkentyű igénybevételéhez érettségin.
#16 Sok sikert kívánok neked is :)
Illetve mindenkinek aki hétfőtől vizsgázik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!