Taszító viselkedés az elsőre, ha egy pasi tisztában van az adottságaival, ha tudja magáról, hogy jó pasi?
Én meleg férfiként látom az érme mindkét oldalát, és ez egy baromi érdekes tapasztalat lehet számodra is.
Én magamat jó pasinak tartom. Ez nem volt mindig igy, volt, amikor cseppet sem voltam kibékülve a külsőmmel.
Most amiatt tartom jó pasinak magamat, mert nagyon hasonlitok arra az ideálra, ami számomra jó pasinak számit más férfiak között.
A nők nagy része szerint ehhez képest nem vagyok jó pasi.
Ennek az az oka, hogy az én pasiideáom, és az ő pasiideáljuk más.
Mindezt csak arra iróm, hogy az, hogy ki a jó pasi, és mitől (külső, belső) az, az rendkivül szubjektiv.
Nem taszító ha nem adja ezt a világ tudtára, mikor amúgy is nyilvánvaló. (már ha tényleg az és nem csak ő hiszi)
De akkor meg fel sem merülhet ez a kérdés, hiszen rajta kívül senki nem tudja hogy így gondol magára. Ha viszont ezzel döngeti a mellét, az visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!