Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek a Kitti névről?

Mi a véleményetek a Kitti névről?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 27. 12:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik
2020. ápr. 27. 13:12
 12/22 anonim ***** válasza:
68%
2 Kitti nevű ismerősöm van, mindkettő egy nagy k___a. Így a nevükről sincs jó véleményem. Még az ellenségemnek sem adnám.
2020. ápr. 27. 13:17
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan semmilyen, fajsúlytalan. Kb. mint a Vivien név.
2020. ápr. 27. 13:32
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azzal szopatni hogy hello kitty hol a masnid
2020. ápr. 27. 13:50
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekes nev.

Nekem is csak egy negativ tulajdonsagu pi csusz jut rola eszembe altalanos iskolabol.

Ha egy magasabb poziciot betolto not hivnanak igy, en valahogy nem tudnam komolyan venni. Idetlen, ribis nev.

2020. ápr. 27. 14:02
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ellentéte a Betti névnek.
2020. ápr. 27. 15:49
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy kislanynak meg ok a nev, egy felnott nonel mar inkabb gyerekes meg idetlen. Egy ilyen nevvel max egy also tagozatos tanitonenit tudnek elkepzelni vagy egy ovonenit.

En 3 Kittit is ismerek, mindharom rosszindulatu, idetlen ri bis plazacica. Szoval en is csatlakozom az elottem szolokhoz.

14 eves kislanynal meg okes, meg neha cuki a nev.

14 - 25 kozott kislanyos meg ri bancos

25 felett meg egyszeruen gyerekes, es komolyanvehetetlen

2020. ápr. 28. 10:55
 18/22 anonim ***** válasza:
76%

A Kitti meg Niki meg társaik, bocs a kifejezésért, de tipikus p* csáskodó ribinevek.

Plusz ez a lemagyarosított változata az angol "kitty" szónak ami ugyan kismacskát jelent, de angolban is tipikusan az üresfejű libulikra használják ezt, akik kézről-kézre járnak mint a levesestál.

Arról nem is beszélve, hogy a szerencsétlen lánygyerek fel is nő egyszer, és ezzel a névvel őt 10 emberből 9 garantáltan nem fogja komolyan venni. Hangzásilag a név bugyuta és kisgyerekes. Én 2 Kittit ismerek. Az egyik normális, de ő sem szereti a nevét (mivel két neve van, mindig a másodikat használja hivatalosan is, de mindenhol szerepel mindkét keresztneve), a másik meg amit már előttem is leírtak néhányan: üresfejű nagyképű ribi. Valahogy az ilyen emberek vonzzák az ehhez hasonló debil neveket.

De kérdező, próbálj elképzelni egy mondjuk 40 éves, határozott fellépésű, magabisztos nőt, és akkor őt Kittinek hívják. Valahogy a kettő igencsak összeférhetetlen.

2020. ápr. 28. 17:00
 19/22 anonim ***** válasza:

Ez olyan gyerekes, olyan becenév-hatása van sajnos:S Nem szívesen viselném.

Ajánlanék helyette Kinga, Katalin(a), Krisztina

De egyébként most azon gondolkozom, hogy ilyen kombók esetleg, hogy Kitta, Kittia jól hangzanak -e. Mert szerintem így nem rossz. Amúgy elvileg alapból a Katalint kezdték el egyszer régen Kittinek becézni, szóval az volt az alap név. -Állítólag.

2020. ápr. 28. 20:37
 20/22 anonim ***** válasza:
78%

Almási Kitti szerintem elég magabiztos,határozott nő.

Szerintem egy Kitti semmivel sem rosszabb mint egy Lina, Lia, Mia, Nina és hasonlók, ami a mai korosztálynál tök átlagos név.

2020. ápr. 30. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!