Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Irritál a sógorom, mit csináljak?

Irritál a sógorom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
A sógorom már az őrületbe kerget. Ami idegesít benne az a stílusa, mindenen meglepődik, túl reagál mindent, megkérdezi az egyértelmű dolgokat (pl. Töltök egy pohár vizet és megkérdezi,hogy mit csinálsz?), azt hiszi mindent jobban tud, mindenbe beleszól. Ő egyébként folyton kötekedik velem, de ha vissza szólok akkor egyből én vagyok a bunkó. Próbáltam ignorálni, de akkor is "bunkó" voltam. Nyilván tesóm is az ő oldalán van. Már elég rég óta idegesít, de most, hogy egésznap itthon van már megőrülök. Esetleg, ha tudnátok valami tippet adni, hogy mit csináljak azt nagyon megköszönném.

2020. ápr. 25. 02:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#10-es Mivel még most megyek majd gimibe, így nem tudok elköltözni, valamint ha itt valaki vendég akkor az ő.
2020. máj. 7. 00:08
 12/17 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, akkor bocs,ne vedd figyelembe, ne hald meg mindig,mindig kérdezz vissza, 1 mondattal zárd le a dolgokat, kerüld ha tudod.
2020. máj. 7. 20:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

En inkabb a fagyos legkort valasztanam a puskaporos helyett. Amig turnod kell, nem erdemes vitazni vele. Nem lehet, hogy csak seggfej, de nem rosszindulatu? Az a baj, hogy van otthon, nincs mas, mint egyik fuleden be, masikon ki.

Ez a feszko gerjesztodik amugy. Minel jobban irrital, annal hulyebb o is. Buddhista leszaras.

2020. máj. 15. 20:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Xard le. Aki ennyire gyerekes, azzal nem kell vitába szállni. Nézd levegőnek.
2020. máj. 25. 11:06
 15/17 anonim ***** válasza:
De minek laktok együtt?
2020. jún. 8. 09:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Hány éves a tesód? A szüleid miért engedték meg h ott lakjon veletek? Ez nem normális dolog. Máshol kéne találkozniuk a tesóddal. Nincs a sógorodnak lakása? Vagy ha fiatal, akkor nincsenek szülei, vagy mi van?
2020. jún. 8. 09:31
 17/17 anonim ***** válasza:
A videot kiprobàltad amit irtam apr 27?
2020. jún. 30. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!