Magamra vessek? Ismeretlen férfiak csaptak a fenekemre futás közben! Mit gondoltok?
Már éppen besötétedett, de a belvárosban lakom, V. kerület, gondoltam nem gáz, ha (a távolságot tartva!) elmegyek kocogni az itthoni edzés levezetéseként. Az egyik alkalommal üzletsorok előtt futottam el és egy biciklis srác hajtott el mellettem és a fenekemre csapott, aztán az Erzsébet hídra menet egy másik, egy gyalogos, elfutottam mellette ő meg valahogy éppen akkor fordult meg mikor mellé értem és az is megcsapott a fenekemen.
hogy lehetnek ilyenek?? Persze mind a két alkalommal szitkozódtam, "mint a kocsis"... szerintem undorító és szánalmas.
Eszedbe ne jusson magadat hibaztatni, kerdezo!
Ferfikent mondom, hogy ez bizony elegge a legalja es szanalmas minden ferfitol. Ertem en, hogy ez szep fenek csabito, abszolut osztom ezt a nezetet ( ;) ), na de igy viselkedni masokkal....
Nehez eldonteni, hogy azert szanalmasabb, mert ennyire sotet az illeto, vagy mert ez az egyetlen szexualis kapcsolat, ami a jobb kezen kivul juthat annak, aki ilyenre szorul.
Gyokerek mindig vannak, paprikaspray kijar. (Ha szerencsed van, talan valaki megved, de erre kicsi eselyt latok. Bar en mar vagtam le villamosrol ilyenert parasztot...)
Igen,gáz egyértelműen(Hozzáteszem,ha valakinek kivan a fél hátsója,az kísérti a sorsot/Nem tudom milyen alsó részben voltál,szóval nem ítélkezem)
39/F
NINCS OLYAN HOGY “kiserti a sorsot “ !!!! TELJESEN MINDEGY HOGY MILYEN RUHABAN VAN, NEM MENTSEG A MOLESZTALAS.
attol meg mert valakinek nyitva van a lakasa ajtaja, nem rabolhatod ki !!!!
56%-os remélem egyszer kirabolnak a sötét utcán, meg jól szétverik a fejed. Minek mentél oda sötétben?
Jaaa hogy az más mi?
Nem mi tehetünk róla, hogy pár ösztönlény mindent felhívásnak vesz. Minden ember úgy öltözik fel, ahogy akar, és ez másokat nem jogosít fel semmire. Nem nektek szól, nem miattatok van, ahogy a Nap se értetek kel fel reggel bármilyen hihetetlen.
Teljesen mindegy mit vesz fel a nő, SENKI nincs feljogosítva, hogy az engedélye nélkül hozzáérjen!!!!!!
Plusz nem lehet megszólni valakit, amiért a sporthoz kifejlesztett ruházatot hord és nem melegítőt. Nevetséges. Ezek a férfiak nem tudom mit képzelnek magukról. Paprika spray a minimum ami jár.
"NINCS OLYAN HOGY “kiserti a sorsot “ !!!! TELJESEN MINDEGY HOGY MILYEN RUHABAN VAN, NEM MENTSEG A MOLESZTALAS.
attol meg mert valakinek nyitva van a lakasa ajtaja, nem rabolhatod ki !!!!"
Ne forgasd ki a szavaimat,sehol nem írtam,hogy mentség.
Azt írtam,hogy kísérti a sorsot.Hiába hőbörögsz,ezzel nem tudsz vitatkozni,mert egy rideg tény.Nem én tehetek róla.Ha nyitva hagyod az ajtódat,és betörnek hozzád,ugyan kihez fogsz fordulni panasszal,a betörőhöz? Megmondod neki,hogy nincs joga betörni hozzád? Marhára fogja érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!