Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől értékes egy ember?

Mitől értékes egy ember?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 23. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Ha úgy szervezi az életét, hogy minden tette alapvetően a világ javára szolgáljon, és elkerüli azokat a cselekményeket, amikkel másoknak árt, akkor globális szempontból értékesnek tekinthető.

Munkáltatói szempontból pedig az az értékes, aki a rábízott munkákat magas színvonalon teljesíti, legyen az katona vagy ápolónő.

2020. ápr. 23. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

Kinek és milyen szempontból?

Ha úgy általánosságban jelentik ki hoy XY értékes ember, az jellemzően valami olyasmit jelent hogy sok ember szempontjából jelentős amit tesz vagy tett.

2020. ápr. 23. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez relatív. Ha te a külsőt tartod fontosnak, akkor nálad a külső az érték. Ha a belsőt, akkor a belsőt. Nincs egyikkel sem gond.

Nekem a belső fontosabb. A feleségem sem egy modell alkat, de nem tudok mit tenni, mert a személysége és a benne rejlő lehetőségek hozzákötöttek. Hogy bánom-e? Néha-néha “elcsábulok” és beszélgetek modell alkatokkal. Mindig megerősítést kapok, hogy jól választottam.

2020. ápr. 23. 18:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem akkor érdekes egy ember ha van véleménye,lehet vele beszélgetni minden témáról és ha azonos az érdeklődésünk de ez mindenkinek más
2020. ápr. 23. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!