Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet feldolgozni, ha...

Hogyan lehet feldolgozni, ha gyerekként szerényebb anyagi körülmények között éltünk, és felnőttként sem sikerült a megálmodott áttörés?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 23. 18:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag egy értelmes használható gondolatod nem volt.
2020. ápr. 23. 19:26
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy fel tudod dolgozni. Vagy őszintén feladod a vágyadat mert már tényleg nem érdekel, (és nem csak azt akarod, hogy ne érdekeljen) vagy ne add föl hanem küzdj.
2020. ápr. 23. 19:29
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Csak értelmeseknek értelmes a válaszom ugyanis.

Folyamat bemutatkozol csak. Nem látod a fátol az erdöt.

2020. ápr. 23. 19:29
 14/21 anonim ***** válasza:
86%

Oszthatod az észt kérdező, attól előrébb nem leszel.

Feldolgozni úgy lehet, hogy elfogadod azt ami van, együtt élsz vele, nem sajnálkozol, hanem azt nézed hogy tudsz ebben boldogulni.

És ezek mellett folyamatosan fejlődni kell, előre lépni, tanulni, haladni. Nem a "nagy áttörést" várni, hanem lépésenként tenni azért, hogy napról napra, évről évre jobb legyen.

Folyamatosan keresni kell, mi az ami érdekel, mi az amiben ki tudsz teljesedni, örömet okoz, pénzt kereshetsz vele. A lényeg, hogy tedd tartalmassá az életed olyan dolgokkal amiket magadért teszel.

2020. ápr. 23. 19:30
 15/21 A kérdező kommentje:
Mikor legutoljára oda tettem magam, hogy tegyek valamit a céljaim érdekében, annyit értem el közbe, hogy 100x nyomorultabbul éreztem magam, mintha semmit nem csinálnék, depressziós és alkesz lettem. Szóval inkább dobta a projektet. Hát megérte nagyon. :D
2020. ápr. 23. 19:37
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Jaj kérdező ezzel mindenki így van. Amúgy valamilyen gurunál olvastam hogy a 100% nem elég. 120%kell ahhoz amit akarsz. mióta ezt betartom, azóta elkezdtek sikerülni a dolgaim. De rohadtul meg kell értük küzdeni.
2020. ápr. 23. 19:42
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként CallThePolice egész jól megfogalmazta.

Én csak tanulok és tanulok, nagyjából nincs más az életemben.

2020. ápr. 23. 20:04
 18/21 anonim ***** válasza:
77%

Én is azt mondom, hogy ha mindenben csak azt látod, hogy miért rossz és miért nem sikerül(het), akkor garantáltan szerencsétlen leszel.

Meg kell találni a jót!

Meg kell találni a lehetőséget!

Ha valamiben nincs, azt nem babusgatni évekig (lássátok: ezért nem sikerült. Ugye, milyen szerencsétlen vagyok?) - hanem továbblépni, és keresni a másik lehetőséget.

Mindenkinek kevés lehetősége van!

Csak aki sikeres, az észrevette, mert belevágni, és szorgalmasan végigvitte.

2020. ápr. 23. 20:10
 19/21 anonim ***** válasza:
62%

Az a vicces, hogy elutasítod Tracyt meg Szabó Pétert - de nem próbálnád ki a világ semmi kincséért, hogy kipróbáld amiről beszélnek és magad bizonyosodj meg róla, hogy mire vagy képes.

A te gondolkodásod negatív és nem hoz eredményt. Itt panaszkodsz, de amikor valaki egy újfajta látásmódot akar neked mutatni, akkor becsukod a füledet.

Az a te bajod, hogy a külső körülményeket hibáztatod és arra akarod fogni a sikertelenségedet.

Azon kívül a kérdésben anyagiakról volt szó, aztán már azt írod, csak boldog akarsz lenni. Na, ahhoz nem kell pénz.

2020. ápr. 23. 21:40
 20/21 anonim ***** válasza:
77%

Dehogynem!

Ő csak akkor lenne boldog, ha úgy lenne sikeres, hogy semmit nem kellene dolgoznia.

Na, ehhez meg igencsak sok pénz kell!

2020. ápr. 23. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!