MBTI és zene korrelációja?
Kedves fórumtársaim!
Ha CSAK egyetlen számot jelölhetsz meg, akkor melyik lenne az? Kíváncsi lennék rá, hogy milyen MBTI személyiségetek van. (kor+nem is jöhet extrában)
Természetesen nyugodtan leírhatjátok, hogy milyen széles palettán mozog a zenei ízlésetek/stílustok.
Aki nem zenerajongó, attól is jöhet válasz nyugodtan! :)
Köszönöm szépen!
10: Kedves hozzászóló!
Hát eléggé bináris hozzáállás letuctuccozni azt a tracket. Bár mondhatjuk rá, én a lüktetést és az energiát érzem belőle ami ad egy olyan atmoszférát amihez szerintem nem kell semmilyen szer, mert el tucc(-tucc :P) lazulni reá. :)
Amúgy mostanság inkább rá vagyok kattanva ezekre megint:
Sok ilyen közülük -> Ez Lovecrafthez tökéletes, akár szóló olvasás formájában a könyveihez, vagy csapatban társasozva, szerepjátszásra.
Illetve a creepy retro horror style. Az egész "IT Follows" filmzenéje ilyen, libabőr! 😊
(Szájdnót! Filmet érdemes megnézni, érdekes kis csemege a sok tucathorror között, eléggé meta, sokan meg sem értik szvsz, szerintem nem is "horror"...)
(Többi trekk is ott van közte)
Kis ízelítő a "dark side of ENFP" fejezetből. :P
Érdekes, hogy ez a tábortüzes analóg gitározás eléggé 'nemgyere be. :)
(Tábortűz, nagy sütögetések, jó hangulat jöhet, imádom!)
Egyébként annyira örülök, hogy megvan a diverzitás még típusokon belül is, ezért szép az egész! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!