Ez valami betegség?
Rajongsz híres zenészekért.
Ez miért betegség?
Én is ilyen voltam, fanatikusan rajongtam közel 6-7 éven keresztül.
De csak azért mert egyszerűen ez volt a kényelmes és kevesebb szociális életem volt. Hogy nálad mi a helyzet, nem tudom.
De hidd el, elmúlik majd. Menj új helyre, ismerkedni, költözz el dolgozni a Balaton partra szezonális munkára, barátkozz, és akár érdekelnek a fiúk akár nem, ismerkedj mint párkapcsolathoz. Ártani nem árt, kizökkent, és nem egy fiú banda tagjain fogsz gondolkodni hanem a saját kis életeden. Nekem legalábbis ez hozta meg azt, hogy abszolút nem vagyok már az a "fangirl".
19/L
Nem tudom, megnyugtat-e, de nekem, aki 38 éves vagyok, is vannak még rajongó időszakaim. Sőt, van a telefonom a kedvencemről elmentve fénykép. Egyszerűen jó ránézni. :D
Ahogy előttem többen, nagyon okosan leírták, ez az aktuális élethelyzet hozadéka. Ha magányosnak érzem magam, vagy valamiért frusztráltnak, akkor kicsit elmenekülök a mindennapi élettől.
Nem kell a rajongást kinőni, viszont tudni kell a helyén kezelni. Arra, hogy a húsvér emberekben miért nem látsz annyi potenciált, hogy komolyan vedd őket, is van egy gondolatom.
Arra vigyázz, hogy a mindennapi életed ne zavarja meg a sóvárgás.
Fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!