Ti mit csinálnátok ha nem lenne internet? Mivel foglalnátok le magatokat a karanténban?
Egy ilyen világ más lenne alapból. Tehát ha most hirtelen elmegy a net, akkor szarban vagyok, mert a kindle-re onnan szedem le a könyveket, zenét onnan töltök, onnan tanulok varrni, onnan nézek recepteket, a telefonomon azon keresztül játszok, kirakózok, rejtvényt fejtek.
De ha alapból úgy élnénk, akkor mi lenne? Ami gyerekkoromban. Nézném az HBO-t, Tetriseznék, Atari-val játszanék, valószínűleg több könyv lenne itthon, hallgatnám a rádiót és onnan venném fel a zenét, mert lenne kazim meg rádióm, lenne itthon Füles meg Sudoku. Nem dobtam volna ki a VHS-s és a DVD lejátszómat, és nézném a Gyűrűk Urát.
Vezetékes telcsim most is van.
Olvasnék rengeteg könyvet,ha igazi karantén lenne,és az adott szituáció állna fennt,amit írtál.
Egyébként nagyjából így éltem a kilencvenes években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!