Az emberek miért állnak sorban a postán azért, hogy csekket fizessenek be?
Az egyik budapesti postán bérelek egy postafiókot. Tegnap délután elindultam a postafiók ellenőrző körutamra, amit havi 2-szer szoktam megejteni.
Kb 40 ember állt sorban és azt tapasztaltam, hogy az emberek 80%-a azért várakozik, mert csekket szeretne befizetni.
Komolyan ennyire kretének az emberek, hogy 30-40 percet sorban állnak azért, hogy a szaros villanyszámlát befizessék? Amikor át lehetne utalni kb 1 perc alatt? Vagy QR kód szkenneléssel és bankkártyával 20 másodperc alatt be lehetne fizetni?
És ezek nem öregek voltak, hanem 20-30-40-50 évesek...
Ennyi digitális analfabéta lenne ebben a korosztályban a fővárosban?
"Olyan email-t 2 perc alatt gyártok neked, úgyhogy nem, nem elég bizonyíték."
Oké, hackerman.
"Olyan email-t 2 perc alatt gyártok neked, úgyhogy nem, nem elég bizonyíték."
Ha ennyire értek az informatikához, rányomtathatok hamis befizetést igazoló “pecsétet” a csekk szelvényre, úgyhogy nem, nem elég bizonyíték.
Jó a kérdés! Én is csak akkor megyek postára ha nagyritkán oda jön csomagom!
Nagyokos kollégám 36 éves nyalógép! egésznap az okostelefonját b@cctatja, vagy a céges gépen nézi a neten a sporthíreket! Készpénzt nem kapunk, ha megjön az átutalás, rohan az autómatához, és leveszi az összes pénzt! nehogy az orbán lenyúlja! aztán két naponta rohan a postára befizetni a csekkeket, mert ugye nem egy napon jönnek! A nagyokos! remélem egyszer épp akkor rabolják ki a postát, mikor sorban áll! majd akkor hasalhat le az okostojás! és hány ilyen ember van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!