Mit jelent ha egy pasi ezt csinálja pl beszélgetés közben?
Figyelt kérdés
Fura leírni, de kicsit benyúl a polója alá, és vagy csak hozzáér, vagy simogatja a hasát. Komoly válaszokat légyszi :) Másnál még ezt nem vettem észre :D2020. ápr. 22. 00:35
1/7 anonim válasza:
Meglátta benned a tökéletes szakácsnőt. :D
2/7 anonim válasza:
Leplezni próbálja a pacalra ivott tej csikaró hatását.
Flört?
3/7 anonim válasza:
Kettes vagyok. Lehet hogy párzási akupresszúra. Visszaolvasva ez TALÁN FLÖRT de nagy rejtély. Nem tudom eldönteni.
4/7 anonim válasza:
Volt egy ismerősöm, akit táborban ismertem meg, ő mindig a hasát simogatta póló alatt, kérdeztük, h miért, azt mondta nem tudja.
Megszokásból.
5/7 anonim válasza:
Én is rákaptam mostanában erre, de fogalmam sincs, hogy mi az oka. :D
6/7 anonim válasza:
Lehet csak üres megszokás ahogy az is hogy már az otthoni mákos padlizsánra gondol. Ahogy látod többeknek csak úgy van és nincs jenentése
7/7 anonim válasza:
Szerintem csak fura szokás. Van aki az arcát birizgálja, van aki a körmét rágja... és van aki a hasát simogatja? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!