Sokan miért nevetik ki azt, akinek az alvási szokásai eltérnek az átlagostól, az övékétől?
Figyelt kérdés
Mondjuk nem éjfélkor fekszik le és reggel 8kor kel mint ők, hanem este 8kor fekszik és felkel már hajnal 3-4kor. Ezen mi lehet annyira vicces, hogy sokan előszeretettel nevetnek rajta? Nem aludhat az ember akkor, amikor akar?2020. ápr. 21. 04:08
11/12 anonim válasza:
Engem kiröhögtek felső tagozatos koromban, mert azt mondtam, hogy este nyolckor már alszom. Igaz volt.
A kollégiumban én voltam a fura lány, mert tíznél tovább nem voltam ébren, és reggel hatkor keltem.
A munkahelyen lekisbabázott egy 29 éves lány (félreértések miatt: azt mondta rám, hogy dedós, kisbaba), mert ő négy órát alszik, én meg bevallottam, hogy 9-10 órát, ha tehetem.
A kérdezőnek, mert mindenki azt hiszi, ő csinálja jól.
12/12 anonim válasza:
Csak a puddingok fekszenek le este 8-kor!!!
Csak viccelek:) De amúgy szerintem ezt gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!