Minek mindennap fürdeni meg borotválkozni?
Figyelt kérdés
Itthon mindig mondják ezt nekem, de minek? Meg hogy hajat is mossak. Felnőtt ferfiként majd én eldöntöm. Nem? Mi szükség erre állandóan? Ha van csajom csak akkor fürdők meg mindennap. Am olvastam a neten mindennap fürödni nagyon káros!!!2020. ápr. 20. 16:08
11/13 anonim válasza:
A felnőtt férfiak büdösebbek, mint a nők, és a saját szagodat nagyon ritkán érzed.
Ha azt mondják, hogy fürödni kell, akkor menj.
Fogmosást viszont étkezés után 10 perccel csináld, és ne előtte!
Nem is jó a fogaknak, ha előtte mosod.
12/13 anonim válasza:
Érdekes, ha nem mozdulok ki és nem is izzadok le, én sem fürdök minden nap, azt viszont nem tudom elképzelni, hogy heti 2 szer mossak csak hajat. Azt szeretem, ha száraz a hajam, úgyhogy általában minden fürdésnél megmosom.
13/13 anonim válasza:
Én minden nap tusolok (többnyire reggel, de van, amikor inkább este). Szerintem ez a normális és az alap. Fürdeni ennél kevesebbszer nem, inkább többször érdemes.
De megint, te tudod, hogy neked mi áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!