Téged melyik zene emlékeztet a gyerekkorodra/fiatalkorodra?
Fly Project - Musica, let the sun shine, pursuit of happiness, Paul Kalkbrenner - Aaron, Gary Caos - Party People, Sombrita, Ne hantázz Júlia, feneked a gyengém, kubai ritmus, Budapest nyáron, Fluor Halenda/Mizu/többi zenéje, LL Junior Facultas, Fly Project Mandala, Stereo Love, Mario Bischin - Macarena, Love generation, GWM: Elcsábítottál, felejts el, sztíló, van nálunk minden, Fekete vonat: mindent a szerelemért, Beat 8zsefváros, K'naan waving flag, danza kuduro, bandolero, szerelemtánc, tűzön vízen át, Újpest a negyedem, blr viszlát, majka: nekem ez jár, érezd, zenétől felforr a vérem stb stb
És még csak 20 éves vagyok 😆
#11-es vagyok. Aki velem egykorú/hasonló korú és ismeri a 2004-2010 es évek nagy zenéit..
Azoknak tudok dobni egy YT music linket, ahol nagyon sok gyermekkorombeli zenéket összegyűjtöttem. 2004-től egészen a tizes évek slágereikig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!