Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az amivel halálra lehet...

Mi az amivel halálra lehet titeket idegesíteni?

Figyelt kérdés

Engem a nagyon sötét és buta emberek készítenek ki. Nem viccelek: egy fazon a munkahelyemről azt mondta hogy maszk helyett igyekszik minél többet zsebkendőbe köhögni hogy ne kapja el. Úgymond "kilökje" a vírust mielőtt tünetei lennének, így maszkot sem hord.

Na, kéren szépen ez az a szint ahol konkrétan xanax-al ütöm fel inkább a reggeli müzlim, de ezt nem viselem el.

Titeket mi húz fel a teljes összeomlásig?

2020. ápr. 19. 00:51
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

-A bugyuta viccek, amiken maximum csak azok tudnak nevetni, akiknek 4 általánosuk van.

-Ha valaki értetlen, sötét és ehhez képest mindenbe beleokoskodik.

-Ha valaki azt hiszi, hogy mindenhez (is) ért és mindig kioktat másokat.

-Ha a tányér alját kocogtatják a kanállal vagy ha valaki evés közben folyamatosan ráharap az evőeszközökre.

-Zenehallgatás YouTube-ról...5 percenként reklám. Ha akarod, ha nem.

-Gyerekvisítás, üvöltözés

-Erőltetett nevetés

2020. ápr. 19. 18:19
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Mikor valakinek fáj valamije és nem vesz be gyógyszert, de azért folyamatosan panaszkodik.

Oké, ne vegyen be, ő döntése ha nem akar, de utána ne nekem fújja percenként, hogy fáj a feje, mikor nálam mindig van fájdalom csillapító, és szívesen adok...

2020. ápr. 20. 02:33
 33/34 anonim ***** válasza:

A buta, idióta, tudatlan emberek, akik teljesen biztosak minden sz@rban, amit állítanak, aztán 2 perc múlva hiteles információkkal támasztom alá, hogy nekem van igazam, arra meg vagy megsértődnek, vagy vonogatják a vállukat.

Emberek, akik nem fogják fel, ha kérek tőlük valamit, hogy mit ne csináljanak. (Példa. egyik ismerősöm mindig valamilyen néven hívott engem, megkértem kismilliószor, hogy hagyja abba, de azért feszt folytatja, pedig már agyvérzés közelében voltam)

Családtagok, akik nem képesek titkot tartani (nem is olyan nagy titok, de nem fogja fel, hogy attól, hogy a négy fal között valamit kiejtek a számon, azt nem kell az egész családnak körbeadni 5 perc múlva, hogy az xy képzeld azt mondta, hogy....)

Emberek, akik angolul nem tudnak, de minden második kifejezésre angol szót használnak.

Emberek, akik képesek ilyen 7.-es szintű vicceken nevetni.

A szélsőségek terjesztése.

Igen... Az emberek idegesítenek a legjobban.

2020. ápr. 22. 14:57
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Engem az idegesit a legjobban, amikor valaki mindig mindenben csak a sz@rt kepes meglatni.
2020. máj. 8. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!