Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az amivel halálra lehet...

Mi az amivel halálra lehet titeket idegesíteni?

Figyelt kérdés

Engem a nagyon sötét és buta emberek készítenek ki. Nem viccelek: egy fazon a munkahelyemről azt mondta hogy maszk helyett igyekszik minél többet zsebkendőbe köhögni hogy ne kapja el. Úgymond "kilökje" a vírust mielőtt tünetei lennének, így maszkot sem hord.

Na, kéren szépen ez az a szint ahol konkrétan xanax-al ütöm fel inkább a reggeli müzlim, de ezt nem viselem el.

Titeket mi húz fel a teljes összeomlásig?

2020. ápr. 19. 00:51
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy bájgúnár személyiségű valakivel találkozok: "Csak én, én milyen (jó) vagyok...".
2020. ápr. 19. 07:31
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Csámcsogás.
2020. ápr. 19. 07:50
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Még élek, úgyhogy nem tudom. 😉
2020. ápr. 19. 08:38
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

-hiszti

-sirám

-mártirkodás

-önsajni

-pletyka

-a zéró információtartalmú órákhosszan tartó magyarázás a semmiről, több szálon.

-elkövet egy hibát ês egy multbeli hasonló hibája sztoriját hosszan kifejtős, magyarázkodós hagydmárabba

-megkéne tennem vmit de ha megteszem megoldódik igy inkább nem teszem meg hanem másra teszem a felelősséget és elbujok

-egyik pillanatról a másikra képes depresszióba esni ugy h semmilyen hatás nem érte, csak gondolkodik

-mindenben a hiány keresére és hangosan szóvá tétele

-bármiről beszélsz mindenbe belenyomja a saját félelmeit

-a szent meggyőződéses közhelyes idiótaságokat ismételgető gondolkodni képtelen idióta

-a tényeket, tudományos felfedezéseket azonnal degradáló idióta

-a változást kezelni képtelen idióta (esik az eső, hogy lehet ez, hát tegnap sütött a nap)

-a mindenre rágörcsölő idióta

-a passziv agressziv idióta

-legjobb ha ez mind egy személyben megvan, és lehetne még sorolni. F***om de felkurtam magam XD

2020. ápr. 19. 10:34
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Halálra a halállal:)

Lassabb típus vagyok,legalábbis általában.Szeretek több szempontból átgondolni,megvizsgálni dolgokat.Idegesít,ha valaki butának tart csak azért,mert nem az általa elvárt tempó szerint rögtön vágom a választ.Vagy nem azt a választ mondom,ami szerinte a kizárólagosan jó válasz.

Aztán még a kötekedő,rosszindulatú emberek.Ha neki rossz legyen másnak is rossz,mindegy,hogy nem a másik tehet az ő sikertelenségéről.

2020. ápr. 19. 10:43
 26/34 anonim ***** válasza:
88%

- Amikor valaki olyan dedós szinten van értelmileg, hogy képtelen kulrúráltan elfogadni, ha valaki valamiben mást szeret. Ha valaki elmondja, hogy neki például milyen zene tetszik, akkor egyből leszólja, meg becsmérli, mert amit ő szeret az sokkal jobb.

- Amikor valaki indokolatlanul sérteget vagy szekál valakit akár rendszeresen. Volt ilyenben részem, ráadásul egyetemen. Az ilyet rettenetesen szánalmasnak és gyerekesnek tartom.

- Amikor valakinek a humorszintje max az általános iskolai szintet üti meg, emellé meg minden ilyen hülyeségen idétlenül röhög.

- Engem iszonyat idegesít és irritál, ha valaki állandóan b* zmegezik vagy káromkodik. Értsd: nem tud 2 percet folyamatosan végigbeszélni káromkodás/b* zmegezés nélkül.

- Amikor valaki segglassú, és még neki áll feljebb, ha valaki ezt (udvariasan) szóvá teszi.

És még lehetne sorolni.

2020. ápr. 19. 11:33
 27/34 anonim ***** válasza:
88%

Engem a következő emberítpusok tudnak iszonyatosan felidegelni:

1.A rendszeres késő

Aki képes mindenhonnan és rendszeresen elkésni, sokszor nem csak 5 perceket, és egy bocsánatot sem képes kiböffenteni. Ellenben ha egyszer neki kell várnia valakire, már fel van háborodva.

2. Az egyszemélyes zenekar

Akinek mindig muszáj valamilyen zajt csinálnia. Szipog, szívja a fogát, az orrát, zörög, csörög, undorítóan hörögve köhög, kutat a táskájában, hagyja a telefonját 10 percig csörögni mire felveszi, majd cigányhangerőn társalog úgy a telefonba, miközben simán hallani, hogy az illető a vonal másik végén mit mond. Ide tartozik az is, aki életében nem hallott még a zsebkendőről, és folyamatosan szívja az orrát, nyel, hörög, majd kezdi elölről.

3. A porszívó

Aki minden propagandát azonnal benyel, mindenféle kétely nélkül, aztán ha valaki megkérdőjelezi ezt az elmebajt, rávágja, hogy te beszélsz csak kormányellenes propagandát és pofa be ha a politikáról semmit sem tudsz. Az ilyeneket képes lennék megfojtani.

4. Az "énmindenttudokésmindenbenösszeesküvésvan" című idióták

Az orvos az csak hülye lehet aki meg akar gazdagodni a gyógyszertárakkal együtt, mert a "felvilágosult irénke" megosztotta "fészbukon" a titkos világraszóló hírt, hogy a rákot a C-Vitamin meg a citrom gyógyítja és ezt az orvosok tagadják. Ide tartoznak a homeopátiás birkák is.

Pl nemrég olvastam: egy ausztrál blogger nő azt állította, hogy a vegán étrend meggyógyította a betegségét. Ezt a baromságot terjesztette elég hosszú ideig, most meg közölték, hogy belehalt a betegségébe. Bocsánat, de utálom az ilyen kamukat terjesztő hülyéket. Ezzel nagyon rossz irányba terelnek egyeseket, akik simán belehalhatnak a betegségeikbe, holott meggyógyulhatnának, ha orvoshoz mennének.

2020. ápr. 19. 11:51
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés ilyen dolog van, de amikor hallom, hogy valaki piti, nyomorult problémákra panaszkodik a környezetének mint valami fürdősk.urva, amiket max 5 perc lenne megoldani, az néha el szokott gondolkodtatni, hogy milyen tudatállapotban élhetnek ezek az emberek.
2020. ápr. 19. 12:05
 29/34 anonim ***** válasza:

Azzal, amikor azt hiszik, hogy jobban tudnak nálam olyan dolgokat, amik teljes mértékben rólam szólnak. Pl amikor valaki nem hiszi el, hogy nem akarok kapcsolatot. Mert neeem, olyan nincs, biztos hazudok, hiszen mindenkinek muszéj kapcsolatban lennie mindenáron.... Vagy ugyanez csak a gyerek témával. Hogy miért nem lehet elfogadni, hogy nem akarok gyereket? Miért kéne hogy megváltozzon róla később a véleményem? De biztos igazujk van, ők biztosan jobban ismernek engem, mint én saját magamat... Na ezzel lehet kikerfgetni a világból.

Meg azokat az embereket se szeretem, akik alulbecsülik más emberek mentális betegségeit anélkül, hogy akárcsak ismernék is az embert. Mert biztosan az összes depressziós ember divatból az. Ha még fekete ruhákat is hord és piercingjei is vannak, akkor "tumblr divatp..csa, aki feltűnési viszketeségben szenved". Arra semmi esély nincs, hogy valóban depressziós legyen.

2020. ápr. 19. 13:27
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Aki tudatosan nem akarja az amugy egyszeruen megoldhato problemait megoldani, mert akkor nem lehetne non-stop panaszkodni meg onsajnalkozni, martirkodni.
2020. ápr. 19. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!