Ha unatkozom, gondolkozom, feljön minden régi sérelmem és bedepressziózok. A mostani helyzetben mivel foglaljam el magam?
Mindig is ilyen voltam, engem le kell foglalni, ha nem akarok negatív gondolatokat. Mert ha épp nincs mit csinálnom, vagy a valamit csinálás közben van időm gondolkodni, akkor eszembe jut valami, amit elrontottam, vagy amit velem tettek és aztán borul az egész, a végén már odáig jutok, hogy sose lesz semmim és senkim.
Takarítás, olvasás, sorozat nézés közben is előjönnek, mert ezek nem igényelnek 110%-os figyelmet. Munka most nincs a korona miatt, menni se lehet sehova, más emberekkel se tudok találkozni. Olyan teljes odafigyelést igénylő hobbim nincs.
Mit tudnék csinálni?
Origami, festészet, bármilyen hobbi jó lehet, vagy nyelvtanulás, nyelvismeret elmélyítése, vagy reál-humán tudományokkal való foglalkozás, bármi.
A régi sérelmeket is érdemes lehet lezárni úgy, hogy tanulságot levonva (ha van) továbblépsz. Ha ezek mindig eszedbe jutnak, akkor nincsenek lezárva. Online is találhatsz pszichológust, aki remélhetőlet segítene ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!