Fel mernel menni a padlasotokra egyedül éjjel gyertyafennyel?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 16. 21:16
2/15 anonim válasza:
Fel. Mivel tök jól be van rendezve.
4/15 anonim válasza:
Fel mernék de nem mennék csak azért, hogy bizonyítsak :3
Ha kapok valamit cserébe amiért megéri akkor igen.
Szóval ha lehet választani inkább nem mennék xD
5/15 anonim válasza:
Nem. Nyüzsögnek fent a pókok 🤢🤢
6/15 anonim válasza:
Igen.
Egyszer késő délután voltunk háznézőben. Én meg gondoltam, megnézem a tetőszigetelést, úgyhogy pitsasötétben felmentem a padlásra. Nem mondom, hogy nem fostam, de ahhoz képest, hogy részegen eltévedtem egyszer éjjel a Jánoshegyen és egyszer beszakadt alattam halottak napján az egyik kripta teteje, igazából már nem hatott meg annyira.
7/15 anonim válasza:
Nádtető,nem szeretném leégetni!
Tehát nem!
8/15 anonim válasza:
Már voltam fenn többször, mert a rohadt nyestek éppen viháncoltak.
9/15 anonim válasza:
Ha ijedős vagy, inkább lámpával menj, mert ha elejted a gyertyát ijedtedben, az szivás.
Amúgy én igen, szép is volna, ha nem mernék :)
30F
10/15 anonim válasza:
Nem, de nappal sem. Ott csak az antenna, a riasztó szirénája és (nyáron) darazsak vannak. Meg nem lehet bárhova lépni se, mert nincs megerősítve a padló rendesen. Egyáltalán nem használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!