Elítélendő az, ha valaki járványhelyzetben is jár edzőterembe?
15-ös voltam.
Én munka mellett tanulás miatt nem érek rá uszodába, boulder terembe, edzőterembe menni, bringázni eljárni. Igen, tényleg nem érek rá, alig van szabadidőm, amiben családdal, barátokkal is kell foglalkozni.
Úgyhogy nekem elhiheted, otthon is lehet tornázni.
Nekem van kétfajta súlyzom, expander vagy mi, fittnesslabda, stepper és régóta szeretnék ellipszis-trénert is.
Rengeteg gyakorlat végezhető saját testúllyal is, mindenféle eszköz nélkül is, gugliban rákeresel.
Elhiszem, hogy rossz, nekem a túrázás kezd hiányozni.
Otthon edzés nem igen ér semmit,főleg ha nem a pihenek 5 percet két sorozat között,hanem kb szuperszettekbe tolja 20 másodperc pihivel vagy triszettbe.
Guggolást,lábtolót hogy oldja meg otthon aki szerint az otthoni edzés elég?
Pláne ha nagysúllyal guggolsz meg lábtolozól.
Az otthon bohóckodok netflixezés között nem edzés csak mondva csinált semmi amivel úgyanúfy fogsz kinézni 5 év múlva is kb.
Volt olyan srác nem lenézés de előadta higgyem el ezzel a nevetséges fegyencedzéssel(ami nem ér egy kalap sz_rt se szerintem sőt semmit se ér,hogy meg lehet dolgoztatni magam.
Aham aztán én vagyok 86kg izomban,V alak,vastag izmos combok,szélles váll és mellkas.
Addig kb sehogyse nézett ki kb. mint én 15 évesen egy gramm izom nem volt rajta.
De azért az otthoni saját testsúlyos gyakszik jók,aha mint a bölcsész diploma az is van de minek.
Saját testsúlyos gyakorlat beleilleszthető egy komoly edzéstervbe de önmagában annyit ér mint egy programozó angol nyelvtudás nélkül.
Jujj,neked vannak barátaid..De jó neked.
Én enyhén autista vagyok, iszonyatosan fura ember és amikor mélyen vagyok (kb mindig) akkor igen, panaszkodom.
Mégis vannak barátaim, ha nem is annyira sok.
Lehet szerezni, tenni kell érte.
Javaslom, a karantén után sürgősen keress valami társas hobbit, szórakozási módot.
Bár én nem innen szereztem barátokat, sőt, nekem is a gimi óta vannak illetve a gimis barátokon keresztül újak is.
De lehet szerezni "fura" emberként is. Igen, nehéz.
A pszichológust én is ajánlom.
Kérdező mindig vizsgáld meg kik mondják ezt az otthoni edzést:
- Hogy néz ki az alkata
- Mit ért el a sportban összesen
Ennyi,az eredmény mindenkit igazol.
Aki komolyan eddz,odateszi magát mind azt mondja otthoni edzéssel max kitörölheti mindenki,olyan intenzitással az életbe nem fogsz tudni edzeni meg fejlődni sem.
Mint a kettlebel is pali,csaj ismerősöm.
A srác max 65kg nagyon férfias,a csaj meg dagadt.
Ugyanez kb.
Én próbáltam barátkozni,de mindig kihasználtak és szivattak.
2 éve a kutya sem szól hozzám egész nap.Egyedül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!