Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elítélendő az, ha valaki...

Elítélendő az, ha valaki járványhelyzetben is jár edzőterembe?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 13. 19:18
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
26%
Miért nincs annyi eszed, hogy otthon eddz? A decathlonból lehet rendelni mindent is, még jobb is, mint azoj törni magad, hogy 3 előtt végezz
2020. ápr. 13. 20:07
 12/41 A kérdező kommentje:
Mert az otthon edzés nem jelent semmiféle megterhelést.
2020. ápr. 13. 20:19
 13/41 A kérdező kommentje:

Ha engem egész gyerekkoromban vertek és kiközösítettek az osztálytársaim,soha nem voltak barátaim,akkor most miért érdekeljenek mások?

Soha senki nem segitett,soha senki nem kért bocsánatot.Semmit sem kaptam a társadalomtól,csak elvettek és egy depressziós idegronccsá tettek.

2020. ápr. 13. 20:23
 14/41 anonim ***** válasza:
84%

"Mert az otthon edzés nem jelent semmiféle megterhelést."

Akkor nem csinálod jól.

2020. ápr. 13. 20:33
 15/41 anonim ***** válasza:
33%
Miért nem elég most, ha otthon edzel illetve a ház körül futsz 4 kört?
2020. ápr. 13. 20:36
 16/41 A kérdező kommentje:
Teljesítményt nem lehet elérni fekvőtámasszal.Én erős akarok lenni.Az nem elég,hogy“fitt legyek”
2020. ápr. 13. 20:38
 17/41 anonim ***** válasza:
34%
Hidd el, ha normálisan edzenél otthon, kilennél tőle, mint a pitsa. Otthon is lehet 100-al fekvenyomni meg guggolni, csak egy súlyzóállvány kell, egy 15/20-as rúd és megfelelő mennyiségű tárcsa. Lehet venni különféle gumiszalagokat, 50 kilós erejű nyújthatóságút, kevesebbet is, egymás mellé is lehet őket rakni, hogy nehezítsd a feladatot, van mindenféle crosstraining kiegészítő, amit csak akarsz.
2020. ápr. 13. 20:39
 18/41 A kérdező kommentje:

Mert semmim nincs az edzésen kívül.Nincsenek barátaim,nincs jó munkahelyem,szűz vagyok,soha sem csókolóztam még stb...Az edzés volt az egyetlen jó dolog az életben és most depresszióba zuhantam amiért elvették tőlem.

2020. ápr. 13. 20:40
 19/41 anonim ***** válasza:
38%

Nyilván ezzel fel is lettél jogosítva rá, hogy olyanokat betegíts meg, akik a büdös életben nem ártottak neked. Kinek képzeled te magad? Miért hiszed, hogy felsőbbrendűnek számítasz, jogod van másokat veszélyeztetni? Miért hiszed, hogy rád nem vonatkozik a törvény?

És most lehet lelketlen disznónak találni, szidni, köpködni, de akkor is elegem van már ebből a hozzáállásból. Hihetetlen, hogy még ilyen időkben is képesek egyesek a “dögöljön meg a szomszéd tehene is” viselkedéssel előhozakodni.

2020. ápr. 13. 20:41
 20/41 anonim ***** válasza:
83%

8#

Remek, ha nem testépítés és semmilyen sport specifikus edzés nem kell csak "edzés", akkor még jobb az otthoni környezet.

12#

Oké... fekvenyomás:

Felrakod a lábod úgy hogy párhuzamos legyél a földel kinyúltott karokkal, a kezeidet rárakod valamire, hogy a tenyereddel egy vonalba letudjon menni a mellkasod úgy hogy ne érjen a földhöz.

Ebben a pozícióban a testsúlyod 74%át nyomod ki.

Felveszel egy hátitáskát, amibe minimum tudsz 20kgot pakolni, de ha az is kevés, akkor egy utazótáskát, amibe a 35-40kg is lehetséges akár.

Az én példámban 96kg vagyok. Így az én példámban bármilyen plusz súly nélkül 71.04 KG súlynak felelne meg egy ilyen fekvőtámasz.

A hátamra rakok 30kgot már 100kgnál járok.

Továbbá ezt úgy is lehet nehezíteni, hogy mondjuk az egyik lábad a törzsed mentén behajlítva oldalasan előre viszed megnövelve a kinyomandó súlyt .... stb...

Meg persze nem kötelező 4x6-ot nyomni. 4x12 is teljesen elfogadható, konditeremben is bőven használt ismétlés szám.

Meg nézem ki az akinek 4x12 100kgmal kevés.

Persze más súlyban vagy, így más számok jönnek ki, de bőven túl lehet terhelni mindent.

Pl.: Vállra szeretnél edzeni?

Próbáld meg kézenállva kinyomni magad. Ami elsőre nem, hogy "könnyű" de olyan nehéz lesz, hogy meg sem tudná csinálni az emerek nagy része egyszer sem.

Az én 90kgomnál ez legalább 80kgos mellről nyomásra lehetne váltani, ami elég szép mellről nyomásnak számít.

Mit akarsz még edzeni?

Tricepsz mondjuk?

Felteszed a lábad egy asztalra, kanapéra a kezeid és sittes tolóckodást csinálsz? Túl egyszerű? Akkor rakj rá 30kgot a lábadra, vagy amennyit szeretnél.

A jó ebben, hogy nagy felületre tudsz (azaz a lábaidra és törzsedre) pakolni ha akarod egy utazótáskád is teledobhatsz mindennen és azt rakod magadra...

Ohhhh de a hátat is edzeni kell ...

Gondolom, neked túl kevés a húzóckodás. Annak ellenére, hogy az emberek nagy része (még a konditerembe is ) alig tud párat meg csinálni, ezt is nehezítheted, hogy felveszel egy hátizsákot tele könyvekkel, vagy akár utazótáskát vagy csak szaktyrokat aggadsz a lábadra ... de erre is fel tudsz rakni minimum 30kgot.

Azt azért ne mond, hogy te 30kg súllyal a hátadon túlságosan egyszerűen tudsz 4x10 szer húzóckodni. Szerintem ha ebben a felállásban megtudnál csinálni 1x 6ot akkor már lehajtanám a kalapom előtted.

Sok ehez hasonló alternatíva van, csak párat írtam le, de olyan nincs hogy nem tudnád leterhelni magad otthon...

Az hülyeség ... inkább mond azt, hogy béna vagy és lusta ahoz hogy egyedül otthon edz, de azt ne hogy az otthon edzés nem jelent semmijen megterhelést.

Nyílván én is a 96kgommal, 8 éves edzés múltal brahiból lihegek itthon edzés közben és esek össze, nem mert megerőltetném magam.

2020. ápr. 13. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!