Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nincs semmihez sem...

Miért nincs semmihez sem kedvem? Miért nem akarok semmit sem? Mi lehet velem a baj?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok,régebben nagyon sok mindent szerettem volna ebből meg is valósítottam dolgokat, egy idej már nincs semmihez sem kedvem és nem akarok semmit sem,sikerült el kezdenem dolgozni nemrég pont ebben a nehéz helyzetben ötülnöm kéne hogy van egy munkahelyem de semmit sem érzek,egyszerűen csak megyek nem is gondolkodom már vagyok pont nem ilyen ember szerettem volna lenni inkább ennek az ellenkezője, nem tudom mi lehet a bajom?

Egy biztos ez már több éve tart,először rövid időszakok voltak majd egyre hosszabbak,már annak sem tudok nagyon sokszor örülni ha süt a nap,már egy jó ideje sokkal érzékenyebb vagyok és általában több film végén sírni is szoktam,lassan már nem is akarok senkivel sem beszélni ez a dolog nemrég kezdődött el mi lehet velem a baj?

2020. ápr. 12. 21:50
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
látom kiemelted a kérdést. viszont jöttek jócskán értelmes és hasznos válaszok. a kérdés mos az, hogy mi történt az elmúlt fél-1 év alatt? és miért tartassz ugyanott (gondolom ezt abból, hogy ugyanazt a kérdést emelted ki)?
2021. febr. 19. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!