Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nincs semmihez sem...

Miért nincs semmihez sem kedvem? Miért nem akarok semmit sem? Mi lehet velem a baj?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok,régebben nagyon sok mindent szerettem volna ebből meg is valósítottam dolgokat, egy idej már nincs semmihez sem kedvem és nem akarok semmit sem,sikerült el kezdenem dolgozni nemrég pont ebben a nehéz helyzetben ötülnöm kéne hogy van egy munkahelyem de semmit sem érzek,egyszerűen csak megyek nem is gondolkodom már vagyok pont nem ilyen ember szerettem volna lenni inkább ennek az ellenkezője, nem tudom mi lehet a bajom?

Egy biztos ez már több éve tart,először rövid időszakok voltak majd egyre hosszabbak,már annak sem tudok nagyon sokszor örülni ha süt a nap,már egy jó ideje sokkal érzékenyebb vagyok és általában több film végén sírni is szoktam,lassan már nem is akarok senkivel sem beszélni ez a dolog nemrég kezdődött el mi lehet velem a baj?

2020. ápr. 12. 21:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa meg amennyire tudsz egyél naponta 5x pár falatot legalább. De remélhetőleg a mozgás meghozza az étvágyad.
2020. ápr. 12. 22:27
 12/21 A kérdező kommentje:
9#Nem könnyű tervezni de nem is lehetetlen.
2020. ápr. 12. 22:33
 13/21 A kérdező kommentje:

10# Jól hangzik.

Az a baj hogy engem már ez nem motivál, próbáltam de semmi hatása nem volt,inkább csak feszültebb lettem tőle.

2020. ápr. 12. 22:36
 14/21 A kérdező kommentje:

11# Köszönöm,ki próbálom.

Milyen mozgásra gondolsz?

Sétálni már voltam nem olyan régen de csak annyi volt a haszna hogy elfáradtam.

2020. ápr. 12. 22:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Guggolás, hasprés, fekvőtámasz (rendes vagy térden támaszkodva). Ezeket bárki tudja csinálni aki nem 240 kiló.

Azért próbálj meg mindent újra amiket leírtunk. Adj magadnak esélyt és ne feledd hogy magadnak teszed.

2020. ápr. 12. 22:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Meg hát nyilván mozgás: ess át a holtponton, az a cél. De ha rosszul vagy állj. Akkor fokozatosan. Lassan kezdd, érezd mit csinálsz.
2020. ápr. 12. 22:43
 17/21 A kérdező kommentje:

Ki próbálom hátha segít.

Igazad van, meg próbálom aztán majd meglátjuk mi lesz?

2020. ápr. 12. 22:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, szólj valakinek, nem javaslok szakembert mert nekem nem az segített, de ha úgy érzed akár. Alapvető túlélés legyen meg, és utána lassan, mindennap valami kicsi újat. Ha szeretsz főzni, próbálj ki valami újat csinálni, alkoss! Az is sokat segít és telik az idő! Nem tudom megengedheted e, de kisállat.
2020. ápr. 12. 22:50
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Helyes hozzáállás, végre volt értelme írnom valamit :D
2020. ápr. 12. 22:51
 20/21 A kérdező kommentje:

18# Csak ugye azt nem tudom hogy kinek szóljak?

Az a baj hogy már nagyon semmit sem szeretek vagy is inkább semmihez sincs kedvem.

Többször próbálgattam úgy mond új dolgokat de nem sokat segített mostanában.

Számomra az idő el szokott telni a munkahelyemen azzal nincs semmi gond.

Sajnos olyan a munkám hogy nem tudok megengedni kisállatot,régebben volt kutyus és macska is csak sajnos semmi sem tart örökké.

2020. ápr. 13. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!