Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Autózás lustává teszi az...

Autózás lustává teszi az embereket?

Figyelt kérdés

Mi a tapasztalatotok akár önmagatokon nézve?

Arra gondolok hogy ha megszokod autózást akkor már nehezen veszed rá magad akár egy fél órás sétára, gyaloglásra, gyalogtúráról vagy rendszeres sportról, futásról, bicajozásról nem is beszélve?

Abban biztos vagyok hogy nyilvánvalóan nyomot hagy a testen ha már 20 éve vezetsz minden nap így az izmaid minimális erőfeszítésnek vannak kitéve.

2020. ápr. 12. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Nem. A lustaság tesz autózóvá.
2020. ápr. 12. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az autózás ellustít olyan szempontból hogy ahova mehetnél gyalog oda is autóval fogsz menni, mert kényelmesebb.

De sportolni nem az szokott aki sokat gyalogol hanem az akinek erre van igénye.

Pl. haverom is az 5 percre lévő konditerembe autóval jár, mert így kényelemesebb de attól még kondizik. Vagy másik ismerősöm autóval megy ki a futópályára, holott van a közelében is.

2020. ápr. 12. 12:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ismerőseim körében ez már a '90-es években menő dolog volt, így őket látva, igen: lustává válik az ember tőle.
2020. ápr. 12. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Én tömegközlekedő vagyok, de évekre visszamenőleg a legtöbb desztinációhoz összesen (tehát oda-vissza, szummázva) 5 percet se kellett gyalogolnom. Ennyi erővel én is ellustulhattam volna...

Pláne a sportoláshoz mi köze az autózásnak?

Attól, hogy pl dolgozni autóval jár, nem futna, nem járna edzőterembe, boulder terembe?

2020. ápr. 12. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Embere válogatja van akit igen lustává tesz de van több olyan ismerősöm aki ha teheti biciklivel jár dolgozni a kocsi meg a garázsba, pedig mérnök.
2020. ápr. 13. 14:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Mióta van jogsim autóm és motorom azóta reggeli és délutáni bringás közlekedések kiesnek.

De mellette kondizok és kardiózok így nem vészes.

De ha nem mozognék mást akkor tuti baj lenne :D

2020. ápr. 18. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!