Szerintetek nagyon kövér vagyok?
20 éves lány vagyok sajnos nagyon alacsony 154 cm és 56 kg. Szerintem ez nagyon sok de van aki azt mondja nem. Sajnos a combjaim vastagok és nagy a fenekem nehezen oszlik el rajtam a súly.
Szerintetek ez jó és ha nem akkor mennyit kéne fogynom?
Őszinte válaszokat kérek
Fontos, hogy hogyan oszlik el rajtad ez a súly. Szerintem csak túlreagálod a dolgot.
A mögött, hogy nem tudsz párt találni talán más állhat, nem pedig a külsőd (persze nehéz ezt megítélni így látatlanban).
Van néhány duci lány (igen, te nem vagy az ezekkel a paraméterekkel) az ismerőseim között és mindegyiknek van párja. Fontos a kisugárzás, és hogy jól érezd magad a bőrödben.
Előttem is említették, ha nekiugranál az fogyásnak fontos, hogy ne koplalással próbalj változtatni a dolgokon. Hanem helyes diétás étrenddel és egy jó edzés programmal kezdj bele.
Edzel vagy sem? Edzetlenül lehet, hogy soknak néz ki. Én 170/70-el nem éreztem magam kövérnek. Volt seggem meg mellem rendesen, de a hasamon még halványan látszottak a kockák. Nem voltam magammal elégedetlen egyáltalán, jól álltak rajtam a ruhák.
Most 65 vagyok, ez a súly jobban tetszik azért, de az sem volt rossz. 60 kilósa hihetetlenül ronda és zsíros voltam viszont. De akkoriban semmit nem edzettem.
Ennyit ér a súly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!