Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nagyon kövér vagyok?

Szerintetek nagyon kövér vagyok?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok sajnos nagyon alacsony 154 cm és 56 kg. Szerintem ez nagyon sok de van aki azt mondja nem. Sajnos a combjaim vastagok és nagy a fenekem nehezen oszlik el rajtam a súly.

Szerintetek ez jó és ha nem akkor mennyit kéne fogynom?

Őszinte válaszokat kérek

2020. ápr. 10. 12:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Fontos, hogy hogyan oszlik el rajtad ez a súly. Szerintem csak túlreagálod a dolgot.

A mögött, hogy nem tudsz párt találni talán más állhat, nem pedig a külsőd (persze nehéz ezt megítélni így látatlanban).

Van néhány duci lány (igen, te nem vagy az ezekkel a paraméterekkel) az ismerőseim között és mindegyiknek van párja. Fontos a kisugárzás, és hogy jól érezd magad a bőrödben.

Előttem is említették, ha nekiugranál az fogyásnak fontos, hogy ne koplalással próbalj változtatni a dolgokon. Hanem helyes diétás étrenddel és egy jó edzés programmal kezdj bele.

2020. ápr. 10. 14:08
 12/17 anonim ***** válasza:
64%

Edzel vagy sem? Edzetlenül lehet, hogy soknak néz ki. Én 170/70-el nem éreztem magam kövérnek. Volt seggem meg mellem rendesen, de a hasamon még halványan látszottak a kockák. Nem voltam magammal elégedetlen egyáltalán, jól álltak rajtam a ruhák.

Most 65 vagyok, ez a súly jobban tetszik azért, de az sem volt rossz. 60 kilósa hihetetlenül ronda és zsíros voltam viszont. De akkoriban semmit nem edzettem.

Ennyit ér a súly

2020. ápr. 10. 14:12
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Több vagy, mint ami tetszene
2020. ápr. 10. 14:46
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Biztosan szép vagy! Nem lehet mindenki vékony, magas. Mindenkinek más all jol es ez igy van rendjen. En pl sose akarnek magas lenni. Atlag testalkatom van, 166cm 53kg.De en ezzel teljesen meg vagyok elegedve.
2020. ápr. 10. 15:10
 15/17 anonim ***** válasza:
25%
56% Jaj te vagy az "rendes" srác aki mindig rinyál a felnőtt párkapcsolatokban, hogy a gonosz nőknek nem kell egy olyan rendes fiú, mint te. :D És tessék ilyen vagy valójában. Undorító.
2020. ápr. 10. 16:00
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Nekem túl vékony lennel. 19f
2020. ápr. 11. 10:02
 17/17 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem egyáltalán nem vagy kövér, de arról hogy milyen a testalkatod, csak úgy lehetne nyilatkozni, ha látnánk is.
2020. ápr. 11. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!