Mi történt velem? Ebből lehet gond, vagy maximum a megítélésem romolhat?
Egyre többször vagyok gátlástalan, "vakmerő" és érzéketlen.
Pl voltam tegnap boltban, es kis címletek voltak nálam (kétezresek, ezresek). Nagybevásárlás volt, tisztálkodószertől kajáig mindent vettem így "sokat" fizettem.
Mikor számoltam a pénzt (elfordultam ahogy tudtam, próbáltam szolidan mert rühellem a "felvágást") egy nő a gyerekével a sorban mögöttem tett egy megjegyzést hogy "az igen, van mit költeni".
Csak felé fordítottam a fejem, a szemébe néztem pár másodpercig, és annyit mondtam hogy "a saját dolgoddal törődj". Észre sem vettem de még utána is addig néztem néma csneben amígy el nem fordította a fejét. A kasszás sem köszönt vissza mikor távoztam. Ennyire rosszul festett hogy "megvédtem magam"?
Oké, (szerintem) ő volt bunko, talán én is (ezt döntsétek el ti), de az ilyenek nálam rendszeresek lettek.
Pl egy kéregetőt is halkan, de elég hidegen küldtem el melegebb éghajlatra a minap.
Sosem voltam ilyen, megvan a munkám, nem tört meg az életem. Miért lehet ez? Nem érzem hoy be lennék sokallva.
"Sosem voltam ilyen, megvan a munkám, nem tört meg az életem. Miért lehet ez?"
Kezded magad felvállalni.
Sok konfliktusban lesz részed,az emberek bármi sz4rba képesek beleszólni,belekötni.Mondjuk az is lehet megoldás ilyen esetekben,ha nem szólsz semmit,ettől még nem leszel feltétlen "kuka" Minden hülyére fölösleges szót pazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!