Az Instagram felé celeb lanyoknak miert ekkora az egojuk?
Úgy mondod kedves kérdező mintha ez csak az "Instagram féle celeb" lányokra lenne jellemző.
Tökéletes példát hoztál arra amikor valaki elhiszi a követések és a lájkok miatt már rögtön értékes emberré válik.
Mert erre a nagy egóra rásegít sok-sok ember, aki nyalizik nekik. A rajongó tábort kéne megkérdezni, hogy miért van úgy oda azokért a celebekért.
Amúgy szerintem akármit is mutatnak kívül, mélyen belül ōk is tudják magukról azt, amit te leírtál, csak próbálják a szönyeg alá söpörni..
Személyszerint én sem szoktam mutatni a külvilág fele a bennem élō bizonytalanságot, vagy szégyenérzetet, tehát úgy vagyok vele ōszintén, hogy tökmindegy, hogy mit posztol az ember az instájára, nem? Ettōl még nem látsz bele senkinek se a lelkivilágába, mert az insta nem tükrözi, s ez nem celebekre vonatkozik, hanem bármelyik emberre? Tehát miért érdekel téged épp az, hogy mit posztolt??? Szerintem épp az probléma, hogy az emberek lekéne szálljanak az instáról, nem akörül forog a világ....
"Nem történt még semmi olyan nagyobb tragédia, ami letörte volna az egóját."
Értsd: 30 éves kor betöltése. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!