Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van aki nem szokott fogat mosni?

Van aki nem szokott fogat mosni?

Figyelt kérdés

En minden reggel es este mosok fogat, meg is van hogy budi a szam. Volt paromat neha neha lattam fogat mosni (nem eltunk egyutt) es sosem volt budos a szaja..O azt mondta, hogy a fogorvos mondta neki, hogy nem kell...A mostani parom (egyutt elunk), sosem lattam fogat mosni, megkerdeztem es azt mondta, hogy nem szeret, mert nagyon erzekeny a foginye. Kicsit ez unhigeniasnak tunik, de nem ertem hogy miert nincs szajszaga..Reggel se. Amikor en mosok, es nekem is van..

Beszeltem par ismerosommel, es naluk is akad ilyen. Pedig ez egy cseppet sem hangzik higenikusnak, de olyan mintha szamukra egyaltalan nem letezne fogkefe. Nem ertem, ha en veletlenul nem mosnek, mar ereznem a lepedeket a nyelvemmel, ezek nem erzik???

Van itt olyan, akinek “azt mondta a fogorvos”? Mert szerintem ilyet senkinse mond hogy ne moss fogat. Miert nem budos a szajuk?

#fogmosás #kellemesleheletakkoris
2020. ápr. 8. 22:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én csak lefekvés előtt mosok fogat, reggel már jó ideje nem szoktam. Csak akkor van szájszagom, ha olyasmit ettem, amitől nem jó a gyomrom. Ilyenkor a fogmosás nem segít, a rágó is csak elfedi a dolgot egy rövid ideig.

Nekem a fogorvos annyit mondott, hogy nem kell túlzásba vinni a fogmosást (a napi kettő tök okés), és hogy ne dörzsöljem erősen a fogaimat, illetve ne használjak szájvizet, mert többet árt, mint használ.

2020. ápr. 9. 01:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt időszak, amikor nem mostam, de megszívtam vele, így most már folyamatosan mosok fogat.
2020. ápr. 9. 09:50
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

De olyan nincs, hogy valaki fogat most, és lyukas, vagy sárga legyen a foga. Akkor nem jól csinálja. Gyenge sörtéjű fogkefét kell használni, meg fogselymet. meg lehetőleg egy jobb fajta fogkrémet. Ha valaki napi 1x fogat most, akkor nem lesz lyukas foga. Ha 2x akkor sárga sem lesz. Meg fogkövei sem nagyon lesznek.

Energiaitalt, kávét, ilyeneket szívószállal kell inni. Ha bulizni mész, szívószállal idd a piát. Ha cukros kaját ettél, akkor fél óra múlva mindenképp most meg a fogad.

2020. ápr. 9. 11:42
 14/16 anonim ***** válasza:
30%

Mennyien kimagyarázzatok, mennyi hülyeséggel hogy miért nem mostok fogtok.

Ennyi igénytelen embert egy helyen.

Mit gondoltok, évekig nem mossátok és nem veszi észre az akivel beszéltek? Milyen büdös lehet a szátok? És a lerakódott ételdarabokról ne is beszéljünk. Gusztustalan!

Fogorvos soha de soha nem mond olyat, hogy ne mosson az ember fogat!

2020. ápr. 9. 13:04
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
A szájviz miért árt?
2020. ápr. 9. 14:09
 16/16 A kérdező kommentje:

Lehet kicsit felre lettem ertve, napkozben nem budos a szam, egyedul reggel. Es a kerdesem az volt hogy paromnak miert nem, amikor nem mos. Es szinte csak olyan valaszokat kaptam hogy nekem mitol lehet, dehat ez teljesen normalis. De vegul is sok mindent megtudtam, koszonom.

Mindenkinek koszi a valaszokat.

(A szajviz artalmaira meg en is kivancsi vagyok)

2020. ápr. 10. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!