Lányok! Piszamában, hálóingben egy bugyiban, vagy meztelenül alszotok?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok!2020. ápr. 7. 09:42
12/37 anonim válasza:
Póló és bugyi vagy póló és rövid nadrág. Általában a régi elnyűtt, de kényelmes rongyaimat veszem fel, meg a rendezvényekről szerzett pólóimat, csapatpólóimat használom el erre a célra vagy párom valamilyen régi pólóját. Talán 1-2 hálóingem van.
24N
13/37 subrette válasza:
Piros napokon bugyiban, máskor meztelenül.
14/37 anonim válasza:
Szinte mindig meztelenül alszom. Télen felszoktam venni egy hosszú zoknit mert térd alatt mindig kivagyok takarózva és akkor fázik a lábam. Ha éjjel megébredek akkor köntöst veszek fel. Nagyon ritka az amikor felveszek alvásra legalább egy pólót akkor is általában egy kinyúltat veszek fel.
15/37 anonim válasza:
Pizsamában. (De bugyi is van rajtam, nekem így kényelmes.)
16/37 anonim válasza:
Hosszú pizsomában nyáron meg rövid nadrág és egy random rövid ujju póló és természetesen alatta fehérnemű. El se tudnám magam képzelni úgy pizsomában hogy ne legyen alattam bugyi és melltartó
18/37 anonim válasza:
Mikor hogy. Bugyi-póló, pizsama, ha szexi akarok lenni, akkor hálóing, vagy bébidoll. N28
19/37 anonim válasza:
Pizsama, télen hosszú, nyáron rövid.
Néha előfordul, hogy meztelenül, ha elalszom és nem veszem fel. 33n
20/37 anonim válasza:
Egyszer pizsama, máskor hálóing, természetesen bugyi nélkül. Legalább olyankor had szellőzzön... melltartó viszont előfordul, mert túl nagyok a melleim. 33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!